Noiembrie 11, 2020
Dmitrii Gaitur, primul album din cariera sa. ”Ca și cum am intrat în clasa întâi”
2020 va rămâne în istorie drept cel mai criticat an. Totuși, nu e totul atât de dramatic. Cel puțin, pentru tânărul interpret, Dmitrii Gaitur a fost un an productiv din considerentul că i-a reușit să lanseze albumul de debut ”Ne veriu”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acesta include nouă melodii, dintre care șapte sunt semnate chiar de Dima. 

”A durat destul de mult până când am reușit să-mi lansez primul album. Șapte ani am lucrat la el. Nu stabilisem preventiv o dată când va fi scos, dar am anticipat că va fi în 2020. Consider că această realizare este foarte importantă pentru cariera mea. E ca și cum am intrat în clasa întâi”, a declarat Dima Gaitur pentru esp.md. 

Dmitrii a ținut să precizeze că a lucrat cu profesioniști în domeniu, și-a sacrificat sărbătorile și timpul liber pentru ca în sfârșit să apară pe piață acest album. Totuși, nu se plânge de nimic, pentru că își dă seama câte implică procesul de creație. 

Titlul acestui album nu a fost ales întâmplător. El a explicat pentru același portal de știri din Bălți că mulți l-au criticat și încercau să-l convingă de faptul că nu-și va realiza visul cu forțele proprii. 

”Nu cred că vei reuși. Pentru a-ți realiza visul trebuie să ai persoane influente în acest domeniu și de mai mulți bani, pe care tu nu îi ai”, a declarat tânărul interpret. 

Dima este plin de ambiție și are planuri mari pentru viitor. Intenționează să filmeze videoclipuri pentru fiecare piesă inclusă în acest album. Deocamdată are la activ trei videoclipuri. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5568645000458