Noiembrie 08, 2020
Dormi cu sau fără șosete? Obiceiul dezvăluie multe despre tine
Există oameni care nu pot adormi dacă nu au şosete în picioare, dar şi din cei, care pur şi simplu nu suportă să le aibă acoperite în timpul somnului. Diferenţa aceasta ascunde particularităţi fizice, dar şi psihice, bine de ştiut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit clickpentrufemei.ro, persoanele care simt nevoia să doarmă cu şosetele în picioare caută, de obicei, să fie protejate. Dacă te încadrezi în această categorie, sunt şanse să îţi placă locuri confortabile, care îţi conferă un sentiment de cădură sufletească, un sentiment familiar şi, adesea stabileşti relaţii profunde cu ceilalţi. Eşti o persoană sensibilă şi îţi face plăcere să împarţi spaţiul tău personal, iar îmbrăţişările îţi fac extrem de bine.

Dacă nu poţi tolera ideea de a dormi încălţat cu şosetele şi doar gândul la picioarele acoperite noaptea te face să te simţi inconfortabil, probabil pentru că te încadrezi în rândul celor care se bucură de un metabolism mai rapid decât al altora, de o circulaţie sangvină bună şi de o anumită grosime a pielii. În acest caz, ai o predispoziţie biologică pentru a păstra şi a genera căldură şi, de aceea, nu simţi nevoia să îţi acoperi picioarele.

Însă, nu este totul doar despre fizic. Obiceiul este legat şi de sănătatea psihică, mai exact de modul în care interacţionezi cu ceilalţi. Dacă dormi desculţ, probabil că eşti o persoană independentă, care preţuieşte foarte mult spaţiul personal şi intră în contact cu ceilalţi, numai atunci când este dispusă să interacţionezi. În relaţie ai tendinţa să joci rolul de protector, eşti onest şi ştii cum să ai grijă de oamenii care înseamnă mult pentru tine.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6788477897644