Martie 10, 2020
Tragedie în familia interpretei Katy Perry. Află ce nenorocire i s-a întâmplat

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bunica interpretei Katy Perry s-a stins din viață. Artista avea o relație specială cu aceasta. Mereu venea la concertele ei, spunea o glumă bună, o încuraja, o ajuta în toate. Această ființă dragă interpretei îi era nelipsită nici din postările pe care le făcea interpreta în spațiul online, iar aseară, dulcea ei bunicuță s-a stins din viață. 


Noutatea a venit la doar două zile de când interpreta a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Katy nu s-a așteptat că bunica ei va pleca în neființă atât de devreme. 
Pe pagina de Instagram artista a povestit despre această tragedie, iar internăuții și fanii artistei au susținut-o și au încurajat-o cum au știut mai bine. 

 

 

 

  
Ann Pearl Hudson era o luptătoare. Ea a supraviețuit Marii Depresiuni, a crescut 3 copii, a fost croitoreasă. A făcut zeci de costume pentru show-urile din Vegas. A fost mereu autentică, sinceră, plină de viață, amuzantă și recunoscătoare. Ea m-a lăsat să-i mănânc prăjiturile preferate cu migdale, ea mi-a dat primii bani, primele cărți. A fost o bunică minunată și voi purta cu mine mereu o parte din ea. Am luat de la ea sinceritatea, încăpățânarea, spiritul de luptător, dorința de a ieși în evidență prin stilul vestimentar. 
Fie ca ea să se odihnească în pace profundă, și să ne dea de știre cumva că totul va fi în regulă, sper să o vegheze îngerul de pază.
- a scris Katy Perry pe contul său de Instagram. 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84297561645508