Martie 05, 2020
Zinaida Matușevscaia: Pereflex - compania care creează confort în fiecare casă
Distribuitor exclusiv a mai mult de 30 de mărci din 8 țări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiecare din noi își dorește să trăiască într-o casă frumoasă, să se simtă confortabil la locul de muncă, să se bucure de stilul minunat din localurile pe care le vizitează. În orice sferă a vieții noastre, confortul joacă un rol esențial.  .
Zinaida Matușevscaia, fondatorul companiei Pereflex, povestește cum a reușit să obțină un rol important pe piața din Moldova, și de asemenea, despre importanța prestării serviciilor de înaltă calitate. 

 

Compania Pereflex se dezvoltă pe piața din Moldova deja de mai bine de 20 de ani. În tot acest timp, compania s-a transformat în cel mai mare furnizor de materiale de finisaj și materiale de interior.
Într-adevăr, 22 de ani – semnifică o perioadă care demonstrează profesionalismul, decența, seriozitate și calitatea serviciilor prestate de compania noastră. Noi avem un nume care se asociază la toată lumea cu siguranță, punctualitate și stil. În ziua de astăzi, compania Pereflex livrează materiale în toată Moldova, avem mai mult de 300 de distribuitori în întreaga țară.
Avem magazine la Chișinău, Comrat, Ceadr-Lunga. În anul 2016, am deschis la Chișinău un show-room care are 2500 de metri pătrați, unde puteți vedea întregul sortiment de materiale pentru interior. Noi colaborăm cu cele mai mari companii de construcție din Moldova. Sunt profesioniști, care apreciază calitatea, stilul și confortul. Produsele noastre au la bază confortul și fiabilitatea, fie că este vorba despre casă, apartament sau centru comercial.

 

Ce produse pot fi procurate la compania Pereflex?
Absolut tot ce este necesar pentru decorarea interiorului și repararea oricăror tipuri de spații. La momentul actual, Pereflex este cel mai mare importator de acoperire pentru podea din Moldova. Avem cea mai largă selecție de acoperiri pentru fiecare gust și pentru orice buget. 
La compania Pereflex pot fi cumpărate laminat, pardoseli din vinil, parchet, pardoseală din plută și bambus, și de asemenea, accesorii pentru podea. Pentru decorarea pereților puteți alege tapete frescă, panou, vopsea decorativă și tencuială, tapete foto, tapete transparente. 
De asemenea, avem în asortiment uși de calitate superioară. Selecție vastă de gresie și mozaicuri ceramice.

Succesul unei companii este ascuns în armonia care este creată în echipă 
Așa este! Noi atragem atenția ca membrii echipei noastre să fie adevărați profesioniști, îndrumându-i să studieze încontinuu și îi ajutăm să se formeze din punct de vedere profesionist.

 

Reparația este un început care vrem mai repede să se finiseze pentru a putea vedea rezultatul final. E posibil ca procesul să nu fie atât de lung? 
Una din cele mai utile posibilități de a economisi timpul, este de a face cumpărăturile online. Pe site-ul companiei Pereflex veți găsi un catalog avansat în care veți putea vedea întregul sortiment de produse, pe care îl veți putea cumpăra fără a ieși din casă. 
De asemenea, pentru ca reparația să nu dureze prea mult timp, e bine să procurați toate materialele într-un singur loc. Anume din acest considerent, a fost lansat show-room-ul nostru. Aici puteți procura tot de ce aveți nevoie.  

 

Chișinău, strada Uzinelor, 10/2
060 70 10 10
www.pereflex.md
Pereflex Showroom
Citiți continuarea articolului în numărul din luna martie 2020 în revista AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2287955284119