Ianuarie 22, 2020
Wahl Detailer Cordless – mașina de contur stilată, deja în rețeaua de magazine Loial!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noua mașină fără fir, elegantă, cu motor puternic, pentru conturarea formei barbetelor, mustăților și bărbii Wahl Detailer Cordless se află deja în rețeaua de magazine Loial!

Trimmer-ul este special elaborat de către inginerii americani pentru lucrări de maximă precizie și frizura cât mai aproape de piele. Mașina este folosită de către bărbieri și frizeri pentru lucrările de finisare la finalizarea tehnicilor de pierdere treptată și uniformă (fading). Fiind dotată cu un cuțit lat în formă de T, T-Wide Blade 38 mm 02215-1116 pentru înregistrarea rapidă a contururilor exacte, curate ale părului, mustății, bărbii, barbetelor.

Lungimea de tăiere standard de 0,4 mm poate fi micșorată până la minimum 0,05–0,1 mm (Zero Overlap) prin ajustarea cuțitului de tăiere mai aproape de marginea pieptenului. Cuțitul este montat pe o bază metalică, eliminând deteriorarea părților din plastic ale carcasei în timpul strângerii excesive a șuruburilor.
Tehnologia revoluționară încorporată a bateriilor cu litiu-ion asigură până la 100 de minute de funcționare continuă, iar timpul complet de încărcare este de doar 45 de minute. Există și posibilitatea utilizării de la rețeaua electrică. Datorită indicatorului LED care arată nivelul de putere, veți ști întotdeauna ce rezervă are bateria.

Cumpărați din rețeaua de magazine Loial - Moldova:

loial.md

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54701900482178