Ianuarie 16, 2020
Ecaterina Lica: Despre centrul de medicină estetică Doctor Lica, cosmetică și proceduri avansate
Directorul centrului de medicină estetică Doctor Lica, este reprezentantul oficial în Moldova și România ale brandurilor MINT, MOTIVA, PRESSENSA.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă ne imaginăm directorul unui centru de medicină estetică, atunci, cu siguranță acesta trebuie să arate la fel ca Ecaterina Lica. O imagine perfectă pentru brandul său - îngrijită, frumoasă, zâmbitoare. Acest an am decis să îl începem cu istoria de succes a Ecaterinei Lica.

Cu directorul centrului de medicină estetică vom discuta despre cum putem să transformăm un mic salon de frumusețe într-o adevărată afacere care poate fi promovată și în afara țării, despre traininguri și seminare, dar și despre succesele pe care le obțin absolvenții academiei Doctor Lica. De asemenea, vom vorbi despre procedurile avansate și brandurile cosmetice care vă vor ajuta să arătați mult mai tânără și frumoasă.

 

Centrului de medicină estetică  Doctor Lica a împlinit deja șase ani. Cum ați reușit să transformați salonul Doctor Lica într-un brand cunoscut?

Șase ani în urmă, să deschizi propria afacere părea o idee irealizabilă. Totul a început de la un salon de frumusețe micuț, unde ofeream clienților noștri servicii cosmetologice. 

De la început îmi doream să lansez un salon în care vor fi nu numai servicii cosmetologice, ci și servicii de îngrijire a părului, unghiilor, consultația psihologului, ș.a. Atunci când lansezi propria afacere, trebuie să judeci ca un adevărat manager, să alegi în echipă adevărați profesioniști în domeniu, să depui mult efort pentru promovarea afacerii. 

Timp de șase ani s-au schimbat foarte multe lucruri, și eu sunt mândră că am reușit să lansez un brand care deja este cunoscut și în care clienții au încredere. De-atunci nu numai că ne-am extins, ci și au apărut mult mai multe servicii, mai mulți specialiști. Începând din anul 2019, la centrul de medicină estetică Doctor Lica, aveți parte de consultația pediatrului, neonatolog, cu o experiență de muncă de peste 40 de ani.

 

 

Iarna este perioada cea mai favorabilă pentru procedurile cosmetice. Ce proceduri recomandați? 

Desigur că, în sezonul rece, atunci când soarele nu-i atât de puternic, este bine de făcut procedurile cosmetice, cum ar fi peelingul laser sau cel chimic; biorevitalizarea, mezoterapia, peelingul cu carbon ș.a. De remarcat este faptul că, în clinica noastră au apărut noi dispozitive. Acestea sunt tehnologiile de ultimă generație, care permit efectuarea unor astfel de proceduri precum epilarea cu laser, îndepărtarea cu laser a vinișoarelor de pe față și de pe picioare etc.

Noul hit al sezonului -  un nou aparat pentru carboxiterapie.

Carboxiterapia  – este una dintre cele mai îndrăgite de mine proceduri, ea ajută la combaterea eficientă a imperfecțiunilor corpului, a celulitei și a vergeturilor,  și de asemenea, uniformizează tonusul pielii, are un efect de întinerire etc. Până acum, această procedură era efectuată cu ajutorul injecțiilor de CO2 (dioxid de carbon) și era destul de dureroasă. Acum însă, datorită aparatului de carboxiterapie, pacientul se simte confortabil atât în timpul procedurii, cât și după acestea. 

 

Povestiți-ne despre cosmetica și aparatele pe care le utilizați

Deja de patru ani colaborăm cu brandul spaniol PRESSENSA. Toți specialiștii de la clinica Doctor Lica utilizează acest produs zilnic, de aceea, știm la sigur că produsul oferă rezultate minunate. Un număr mare de specialiști din acest domeniu, din Moldova și România, colaborează cu acest brand, ceea ce demonstrează că, într-adevăr aceste produse sunt de cea mai înaltă calitate. 

De asemenea, colaborăm cu brandul MINT. Acesta oferă cele mai bune fire coreene, singurele care au certificat FDA. Este extrem de dificil de obținut acest certificat, iar dobândirea acestuia demonstrează că produsul este într-adevăr de o calitate înaltă. 

 

În ziua de astăzi Doctor Lica – este mai mult decât un centru de medicină estetică.  

Așa este. Vreau să notez că fără o echipă profesionistă ar fi imposibil să obținem astfel de rezultate. În 2019, am participat la cinci congrese și expoziții, dedicate medicinei estetice.

Sunt mândră că noi am fost primii care au organizat workshop-uri cu chirurgi plastici din Coreea. La București, în cadrul congresului Anti-Aging Medicine, a participat doctorul Mun – Șeful Societății de Chirurgi Plastici din Coreea. La Chișinău a fost organizat un workshop la care a participat un chirurg din Coreea, care este specialist în domeniul medicinei estetice și câțiva medici din Rusia, care au prezentat mai multe lecții pe cele mai diverse subiecte din această sferă. Sunt bucuroasă că la aceste workshopuri care au fost organizate de academia Doctor Lica, nu au participat doar medicii de la noi, ci și specialiști din străinătate. Aici au fost prezenți peste 50 de medici din Israel. Lucru extrem de important pentru noi.

Citiți continuarea articolului în numărul din luna ianuarie-februarie 2020 al revistei AQUARELLE.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83901619911194