Decembrie 23, 2019
Lion's Jewellery: Bijuteriile minunate își așteaptă locul sub Pomul de Crăciun

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

În luna decembrie avem multe de reușit: să facem raportul anual, să planificăm noaptea de Revelion, și desigur, să cumpărăm cadouri. 

Vrem să-i bucurăm pe cei dragi, dăruindu-le ceva cu adevărat special. Nu e un secret faptul că bijuteriile alese cu gust, vor bucura deținătoarea lor nu un singur an. Noi am ales cele mai frumoase bijuterii, în cazul în care sunteți în căutarea cadourilor pentru persoanele dragi. 

 

Cele mai bune prietene

... rămân a fi diamantele. Cel mai așteptat cadou, indiferent de vârstă sunt  diamantele. Aceste pietre prețioase vor fi în centrul atenției, atât în viața reală, cât și-n cea virtuală, căci orice femeie care va avea parte de un asemenea cadou, cu siguranță, va face zeci de poze pe care le va încărca pe rețelele de socializare, lăudându-se cu darul pe care l-a primit. Diamantele vorbesc de la sine, despre dragoste, fidelitate și excelență. Ele se se potrivesc minunat cu orice femeie. 

Dacă doriți un efect ca în filme, atunci alegeți un colier elegant sau un inel minunat, anume acel inel care este transmis din generație în generație.

 

Perechea ideală 

Cerceii bine aleși vor arăta impecabil pe urechiușele oricărei femei, punând accent pe întregul look al acesteia. Dacă zona decolteu este deschisă, atunci trebuie de ales cercei lungi. Părul strâns se asortează de minune cu cerceii lungi sau cu cerceii de tip candelabru. Dacă părul este scurt, cerceii trebuie să fie mai lungi decât părul. 

 

Talisman pentru noroc

Fiecare domnișoară trebuie să aibă o bijuterie amuletă. Această bijuterie îi va aduce noroc. Un fel de “înger păzitor” al persoanei. De sărbători, puteți oferi în dar cercei în formă de fulgușori, care sunt cu adevărat magici. 

 

O fată de milioane

Gustul estetic, de mic copil îl dezvoltă în noi mamele noastre. Mici, stilate și atât de faine... sunt bijuteriile pentru copii, care arată minunat pe micile prințese. Siguranța stă la baza alegerii bijuteriilor pentru copii, deoarece metalele prețioase reduc riscurile reacțiilor alergice pe pielea delicată a bebelușului.

 

Lion's Jewellery



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.224365234375