Decembrie 18, 2019
Clinica stomatologică Natural Smile & Design: Cea mai nouă tehnologie pentru un zâmbet frumos

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dinții frumoși și sănătoși prezintă principalul aspect la care în lumea modernă toți atrag atenție. Diagnosticarea corectă este primul pas pentru tratamentul care urmează, iar aceasta este posibilă cu ajutorul noilor tehnologii.

Directorul clinicii Natural Smile & Design Nicolai Popovici ne povestește despre noile tendințe, tehnologii și dezvoltarea personală în acest domeniu. 

 

Nicolai Popovici 
Director Natural Smile & Design

Chirurg ortoped

 

5 ani de succes

Clinica stomatologică Natural Smile & Design a fost lansată în anul 2014. Pe-atunci deja existau pacienți fideli, dar și cei care veneau la noi după recomandări. 

Am decis să deschid propria clinică și să-mi creez propria echipă de medici profesioniști. În ziua de astăzi, în echipa noastră există 21 de persoane. Toți sunt maeștri și sunt încrezut în totalitate de serviciile pe care ei le prestează.

 

Profil larg

Înainte de a lansa această clinică, mi-am propus ca aceasta să fie la cel mai înalt nivel, unde să fie prezentate o gamă largă de servicii stomatologice. Printre pacienții noștri sunt atât copii mici, pe care-i învățăm cum corect să îngrijească de igiena orală, cât și oameni maturi, care au nevoie de servicii de implantologie și chirurgie. 

Noi prețuim timpul personal al pacienților noștri, de aceea în clinica noastră le oferim pacienților posibilitatea să treacă atât consultația, cât și să primească un plan de tratament. Noi propunem stomatologie pentru copii, terapie, profilactică, restaurare estetică a dinților, chirurgie, protezare și implantologie, ortodonție ș.a.

Medicii noștri nu sunt numai profesioniști ci și psihologi buni, care găsesc abordare fiecărui pacient în parte și ajută ca aceștia să poată face față fricilor. Noi creăm o atmosferă plăcută, pentru ca fiecare pacient să se simtă confortabil și să nu aibă asocieri negative cu privire la vizita la medicul stomatolog.

Scopul nostru principal este ca pacienții să aibă grijă de sănătatea dinților săi, și să nu amâne vizita la medicul stomatolog. 

Noi suntem bucuroși gratuit să-i învățăm pe pici cum să-și perieze corect dinții și să aibă grijă de igiena cavității orale. Această informație este pentru ei foarte importantă și le ajută să aibă grijă de sănătatea dinților ani de-a rândul. 

 

 

 

Chișinău, str. Valea Trandafirilor, 16.
Natural Smile&Design SRL

079 404 145
022 629 090

 

Citiți în întregime articolul în numărul din luna decembrie 2019 din revista AQUARELLE. 

Text: Victoria Chirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79425263404846