Noiembrie 29, 2019
Tatiana Curtianova: Machiajul estetic de lungă durată - un mod simplu de a fi frumoasă mereu

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiecare femeie își dorește ca în fiecare dimineață, atunci când se trezește, să arate fenomenal, fără a pierde timpul pe make-up, simțindu-se încrezută în sine în orice stiuație.

Tatiana Curtianova, este o adevărată meșteriță, atunci când vine vorba despre machiajul permanent, cu ajutorul tehnologiilor moderne, ea accentuează frumusețea naturală și feminitatea fiecărei fete. 

 

Machiajul permanent este cunoscut demult în industria frumuseții. Cum au evoluat tehnicile și tendințele în ultima perioadă?

Diferența dintre machiajul permanent pe care-l făceam acum 10 ani, și acel pe care-l fac acum, este colosală. Eu activez în această sferă deja de 16 ani. În ultimii ani, m-am axat în special pe machiajul permanent. Și am observat că cu fiecare an, tot mai multe doamne și domnișoare apelează la machiajul de lungă durată, în special datorită tendințelor moderne.

În ziua de astăzi, se pune accent pe naturalețe și autenticitate. Sarcina mea în calitate de make up artist, este de a accentua frumusețea naturală, de a îmbunătăți trăsăturile individuale ale fiecărei fete, și de a accentua ceea ce-i frumos. În fiecare zi vă veți trezi deja machiată și frumoasă. Machiajul permanent modern - nu substituie machiajul de seară. Toate culorile și formele machiajului permanent sunt naturale, de aceea, pentru un machiaj de seară, veți avea nevoie de un make up aparte.

Datorită sprâncenelor, ochilor și buzelor bine accentuate, vă veți trezi frumoasă în orice dimineață. 

 

 

 

 

După cum este bine cunoscut, machiajul permanent este popular în rândul celebrităților din showbiz. 

Pentru acele femei care în permanență se află în lumina reflectoarelor, machiajul permanent a devenit un remediu. Multe vedete de la Hollywood și vedetele din Rusia nu ascund faptul că ele au apelat la machiajul permanent, și cu mare drag își împărtășesc rezultatele cu fanii lor. 

Sunt bucuroasă că le pot oferi fetelor noastre servicii calitative de machiaj permanent, la cel mai înalt nivel, în conformitate cu ultimele tendințe în lumea modei.

 

 

Este posibil de refăcut machiajul permanent, care a fost făcut mai mulți ani în urmă și a eșuat?  

Desigur, și apropo, aceasta este una dintre cerințele cele mai dese. Multe fete care și-au făcut machiaj permanent cu mult timp în urmă, doresc să și-l refacă. În unele cazuri trebuie făcută corectarea cu ajutorul laserului, ca mai apoi, să poată fi făcută o nouă procedură. 

 

Cât este de important să te autodezvolți în sfera machiajului permanent? 

Pentru mine, dezvoltarea profesională se află pe primul loc. Eu în permanență merg la diverse traininguri, seminare, fac studii online și merg în străinătate pentru o pregătire mai avansată. Mereu tind spre a cunoaște lucruri și tehnici noi din acest domeniu, și mă strădui să aduc și în Moldova ultimele tendințe din industria frumuseții. 

 

Facebook: Curtianova

Instagram: curtianova.permanent

069 73 73 76

Citiți continuarea articolului în numărul din luna decembrie 2019 al revistei AQUARELLE. 

Text: Victoria Chirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54151105880737