Decembrie 01, 2019
Directorul GLOBAL STORE Victor Cepoi: Avem cel mai mare sortiment de cadouri pentru Crăciun

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Denumirea Global Store dă impresia că în magazin există produse din întreaga lume. Așa este? 

Da, aceasta este ideea companiei noastre - produse din toate colțurile globului nostru. La momentul deschiderii rețelei de magazine, aveam deja brandul Angro Global Market - din 2009 lucram în domeniul angro. Având o anumită experiență în acest domeniu, știind lumea din această sferă, noi am hotărât să lansăm o rețea de magazine absolut unică în Moldova, mai ales în ceea ce privește sortiment, prețuri, produse. Iar în denumire am păstrat cuvântul cheie - Global.

 

 

Pentru cine este proiectată rețeaua de magazine Global Store?

Sunt magazine pentru întreaga familie, fiecare va găsi aici ceea de ce are nevoie. Noi avem multe categorii de produse: rechizite școlare, ustensile de bucătărie, sortiment larg de materiale textile (prosoape, albituri pentru pat), perne și oghealuri, decor pentru casă, ș.a.

În prezent, în rețeaua noastră există mai mult de 30 000 de produse. Noi ne-am dorit să lansăm un magazin, de care în Moldova să nu există, și am reușit acest lucru. 

Apropo, 99% din produsele care sunt prezentate la noi în magazine, noi le importăm direct de la producători, de aceea la Global Store sunt așa prețuri mici. 

 

 

Cu ce producători străini colaborați?

În rețeaua noastră de magazine puteți achiziționa bunuri din Italia, Turcia, Polonia, China, Ucraina, Uzbekistan. Apropo, textilele din Uzbekistan sunt foarte calitative, de aceea, recomand să atrageți atenție la produsele de textil din această țară. 

 

Povestiți-ne despre echipa voastră

Global Store – este format din 200 de oameni, care lucrează pentru fiecare din voi. În calitate de manager sunt destul de sever, dar în același timp, pentru mine este important să am parte de o echipă unită, prietenoasă formată din profesioniști, iar în acest sens este nevoie să depunem mult efort. Facem totul pentru ca angajații noștri să aibă condiții favorabile de muncă, un salariu decent.

Dacă persoana crește din punct de vedere profesional, este străduitoare, sârguincioasă, noi neapărat îl încurajăm (premii, călătorii ș.a.). Dacă își dorește să se dezvolte, să studieze, noi îi oferim această ocazie (le oferim instruire gratuită, participarea la diverse traininguri). 

Angajații noștri sunt prietenoși cu cumpărătorii noștri, știu totul despre fiecare produs în parte, despre sortiment, pot oferi sfaturi utile. Chiar dacă aveți un buget redus, ei vă vor ajuta să găsiți produsul cuvenit, să alegeți un cadou. 

Ați avut parte de o deschidere grandioasă. Pentru sărbătorile de iarnă pregătiți ceva interesant pentru clienții voștri? 

Ne place când totul este organizat la cel mai înalt nivel. E atât de plăcut când îi vezi pe clienți fericiți și împliniți. Dat fiind faptul că, magazinele noastre sunt pentru întreaga familie, este important ca atât copiilor cât și maturilor să le fie interesant aici. Deschiderea a fost minunată, cu un concert spectaculos, cadouri, gustări.

Mă bucur că oaspeții au rămas încântați. Noi am depus mult efort și suflet pentru ca evenimentul să fie cu adevărat spectaculos. Desigur că, pentru sărbătorile de iarnă ne-am pregătit așa cum se cuvine. Am realizat un decor magnific, am făcut câteva photo-zone pentru clienții noștri, aici vă puteți inspira și alege decorul potrivit pentru Crăciun.

Avem mulți pomi de Crăciun la alegere, coronițe, globuri de Crăciun, vaze, candelabre, lumânări, cadouri, cerbi, Moș Crăciuni, pentru toți, la orice preț. În perioada sărbătorilor de iarnă, vom reîmprospăta sortimentul, cu alte, zeci de cadouri și idei. Dacă sunteți în căutarea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi, atunci veniți neapărat la noi! (Râde.)

Noi, la rândul nostru, de asemenea, vă vom oferi cadouri. Alături de noi, sărbătorile de iarnă devin cu adevărat plăcute și magice.

 

Oxana Grosu

Director Financiar

Global Store – este un colectiv bun, prietenos și tânăr. În fiecare zi venim la muncă cu mare drag. 

 

Dmitrii Roșca

Director de achiziții

În echipa aceasta lucrez de mai bine de 15 ani, și știu că, la Global Store poți să-ți construiești o carieră de vis. Global Store – este un adevărat brand. 

 

 

Lidia Roșca

Directorul magazinului Global Store de pe strada Miorița, 1 

Sunt sigură că fiecare dintre cei care vor veni la Global Store, vor găsi ceea ce caută – bunuri pentru casă, cadouri pentru rude, pentru prieteni. Indiferent de sărbătorile care vin, noi ne străduim să-i bucurăm pe clienții noștri și să-i uimim prin sortimentul sporit de produse și prin calitatea acestora. 

 

 

Nicu Crețu

Șeful departamentului angro

Global Store – cea mai mare selecție de bunuri. Noi mereu completăm sortimentul (în funcție de sezon, nevoile clienților, opțiunile bugetare).

 

 

Natalia Neagu

Director pe marketing

Global Store – este creativitate, aici orice idee poate deveni realitate. Aici este o echipă interesantă și am parte de o meserie de vis. La Global Store ai parte de o varietate de produse.

 

Evelina Șarcov-Madan 

Manager pe marketing

Eu într-adevăr îmi iubesc jobul. În fiecare zi ne ciocnim de anumite sarcini pe care trebuie să le rezolvăm. Desigur că, există și momente dificile, însă atunci când toate se rezolvă, avem parte de o mare bucurie, suntem împliniți 

 

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna decembrie 2019 al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76523971557617