Noiembrie 15, 2019
Maximum: Calitate, fiabilitate și stil de la producătorii de top
Alegând Maximum, vă este garantat să primiți calitate, fiabilitate și stil de la producătorii de top. Cele mai bune oferte, promoții și reduceri profitabile vor face achiziția mult așteptată și mai plăcută!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gătitul cu tehnologia AEG este o adevărată plăcere

Cuptorul electric AEG BPE842320M SenseCook și plita AEG IKB64413FB sunt asistenți indispensabili în crearea capodoperelor culinare. Cuptorul este controlat cu ajutorul unui buton „inteligent”.

Pentru a controla procesul de preparare a hranei, nici nu este necesar să deschideți cuptorul. Cuptorul este echipat cu o sondă termică care va măsura temperatura din interiorul vasului și va ajuta la prepararea ei exact așa cum doriți.

Plita electrică AEG IKB64413FB se adaptează automat la vasele dvs., asigurând o gătire uniformă, indiferent de poziția sau dimensiunea vaselor. Funcția BOOSTER este soluția ideală atunci când trebuie să atingeți rapid o temperatură ridicată de încălzire. Cu ajutorul său, vasul poate fi încălzit aproape instantaneu.

 

Philips HR2345 – pentru pastele adevărate fără niciun efort

Prepararea pastei în condiții casnice necesită mult timp. Robotul de bucătărie este soluția perfectă pentru cei care adoră să gătească, însă nu doresc să cheltuie prea mult timp pentru gătit. Tot ce trebuie să faceți este să puneți toate ingredientele în robotul de bucătărie și să alegeți forma de pastă dorită - iar după 18 minute pastele vor fi gata!

Un sistem automat de amestecare, frământare și modelare asigură o consistență perfectă a pastelor. Datorită celor patru duze, puteți alege să gătiți spaghete, penne, fettuccine sau lasagna. Robotul de bucătărie are o carte de rețete pentru preparate gustoase și interesante.

 

Dyson Airwrap – coafura perfectă fără temperaturi prea ridicate

Styler Dyson Airwrap – soluție revoluționară care garantează nu numai un stil frumos și rapid, dar protejează și părul de supraîncălzire. Senzorul termic Dyson Airwrap măsoară temperatura aerului împiedicându-l să crească mai mult de 150° C.

Acest lucru previne deteriorarea părului. Setul styler include duze pentru ondulare și creare de bucle, precum și perii pentru îndreptarea părului și pentru a le oferi volum. Uscarea și aranjarea părului se efectuează numai cu ajutorul unui flux de aer care nu se supraîncălzește.

maximum.md

54-54-54

Citiți continuarea articolului în numărul din luna noiembrie al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56272482872009