Noiembrie 04, 2019
Fondatoarea academiei Bella Donna: Cel mai bun realizator de machiaj permanent Valentina Poian
Machiajul permanent și academia Bella Dona îmi oferă fericirea pe care o împărtășesc cu toate femeile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De cât timp activați în industria frumuseții? 

Încă din anii de școală eram interesată de tot ce este legat de frumusețe. Deja pe-atunci eram la curent cu toate tendințele din industria modei, mă inspiram din reviste de frumusețe, emisiuni televizate, am început să particip la diverse cursuri specializate.

Cei 18 ani de experiență pe care i-am acumulat în această sferă, m-au ajutat să devin un adevărat maestru în domeniul machiajului permanent, iar analiza permanentă a ceea ce fac eu, m-a ajutat să mă dezvolt rapid și sigur în acest domeniu. Clienții mei au apreciat la justa valoare acest lucru. Faptul că ceea ce fac eu le-a fost pe placul clienților mei, m-a făcut să vreau în permanență să mă autodezvolt și să devin mai bună pe zi ce trece. 

În prezent, machiajul permanent este ceea pe ce pun eu accent în primul rând. Desigur că, toți doritorii care vor să vină la mine pentru a le face machiaj permanent sunt primiți cu mare drag, însă, în primul rând eu mă axez pe învățarea specialiștilor de a face acest tip de machiaj. Sunt mândră că, Bella Donna by Valentina Poian – este deja un brand și un marcaj de calitate pentru machiajul permanent.  

 

 

Care este calea cea dreaptă spre crearea unui succes profesional, și cum trebuie de consolidat rezultatul? 

Succesul reprezintă scopul pe care ți-l pui, și drumul spre realizarea acestuia. Însă succesul nu apare de sine stătător, ci semnifică o muncă permanentă. Trebuie să fii străduitor, sârguincios, răbdător, punctual, să ai voință, și în permanență să te autodezvolți. Trebuie să ai o echipă puternică care împărtășește aceleași valori ca și tine. Pentru a obține rezultatul pe care mi-l doream, am lucrat foarte mult, nu doar în domeniul frumuseții, ci și în domeniul marketingului, managementului, pentru a fi într-un pas cu lumea, și pentru a le înțelege pe toate.  

Totul a început de la un simplu vis, mai apoi a urmat scopul, iar pas cu pas am ajuns să deschid propria afacere care se bucură de succes. 

 

 

Cum ați reușit să deveniți expert în machiajul permanent?

În drumul spre succes, unicul dușman care poate să-ți stea în cale, nu e nimeni altul decât tu însuți. La cursurile de machiaj permanent, eu încerc să-i motivez pe clienții mei, cu ajutorul anumitor strategii. Eu ador să mă perfecționez în profesia mea, și sunt mai mult ca sigură, că toți maeștrii, cărora le place să cunoască lucruri noi din domeniul în care activează, vor avea succesul bine meritat. 

Chiar dacă sunt maestru în ceea ce fac, eu cu mare interes frecventez cursuri pentru autodezvoltare, seminare, workshopuri, traininguri. Am idoli care mă inspiră și care mă ajută să devin mai bună în ceea ce fac.

Menționez că, un rol foarte important îl are și aspectul fizic al maestrului în arta machiajului. Este ceva firesc, ca clientul să se încredințeze specialistului care singur arată fenomenal. 

 

 

Cum să alegi o academie de machiaj permanent?

Eu consider că există cinci criterii de alegere a școlii de machiaj permanent. Urmăriți munca pe care o prestează specialistul. Cunoașteți cât mai multe lucruri despre antrenor, ce studii are în spatele său, experiența de muncă. Nu uitați să menționați ce este important pentru dvs. Întrebați neapărat ce program urmează să treceți. 

 

Cât de des au loc cursuri la dvs.?

În fiecare lună avem grupe noi. În fiecare grupă avem câte cinci oameni, nu mai mult, pentru ca fiecare dintre cei veniți pentru a afla lucruri noi, să aibă cât mai mult timp pentru a studia. Într-un fel, sunt cursuri individuale. Eu mă ocup în special de machiajul permanent. Atunci când ai o specializare destul de îngustă, ai posibilitatea de a studia profesia în totalitate. Cursul de bază este destul de simplu, eu le învăț pe studentele mele tehnici speciale. Cu siguranță, pentru a deveni un maestru în această sferă este nevoie de multă muncă, și de practică de minim o jumătate de an. 

 

Care sunt tendințele actuale în arta machiajului permanent?

Cât de drastic nu s-ar schimba tendințele și tehnologiile, totuși anume make-up-ul este elementul de bază ceea ce ține de machiajul permanent. Proporțiile feței au un rol însemnat. O fată cu buze voluminoase nu are voie să aibă sprâncene subțiri, și invers, totul trebuie să se privească armonios. 

Tendința principală este ca machiajul să se privească frumos și estetic. Chiar și o brunetă focoasă nu este bine să aibă sprâncene negre.

Sprâncenele sunt baza întregului machiaj, căci ele întruchipează 80% din frumusețea feței. Noi le facem în așa mod, încât ele să arate estetic frumos și să nu fie agresive. 

Pentru mine este important ca clientul să fie mulțumit de rezultatul obținut, și să-și amintească de mine cu bucurie de fiecare dată când își vede chipul în oglindă. Mereu discut cu clienții mei.


Mă inspiră...

Familia mea, muzica de calitate, călătoriile, comunicarea cu oamenii interesanți, și desigur că, meseria mea - eu pur și simplu o ador. 

Dimineața mea începe cu ceașca de cafea.

În poșeta mea este mereu rujul roșu.

Regula businessului de aur Nu există succes în lipsa oamenilor invidioși. Când apar oamenii invidioși să știi, ești pe calea cea bună.

Cu mare interes urmăresc după succesele care au loc la academia Bella Donna.

 

 

Facebook: BellaDonna

Instagram: BellaDonna255

Citiți continuarea articolului în numărul din luna noiembrie al revistei AQUARELLE 2019 

Pe copertă: ținuta de la Elegant Fashion

Rochia roz de la Morphine Fashion

Rochie de la L. Storojuc



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7559506893158