Septembrie 25, 2019
Lumea mea: Neonelia Guțu - proprietara unui fitness club, antrenor coach
Pentru Neonelia Guțu, comoditatea, simplitatea și confortul joacă un rol important atunci când ea își întocmește o ținută. Ea adoră gențile, parfumurile, pantofii de brand, însă ținutele și le alege la prețuri reduse.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ținutele

Stilul meu vestimentar este sport casual. Cel mai des port ținute de culori închise sau pastelate. 

 

Accesorii

Îmi place designul elegant al accesoriilor și seturile de bijuterii. Preferatul meu set este de la brandul BVLGARI din seria Save Children, banii din vânzarea cărora au fost oferiți copiilor.

 

Portfard-ul

Frumusețea tenului feței depinde în mare parte de curățare minuțioasă a pielii. Dacă am posibilitatea, de trei ori pe zi îmi curăț tenul cu produsele cosmetice de la Casmara. Folosesc la minimum produse cosmetice decorative: fondul de ten, rimelul, balsamul pentru buze și fardul de obraz. 

 

Parfumuri

Prefer mirosurile dulci. Îmi place să las în urma mea un fler de miros gustos. (Râde.) Brandurile de parfumuri preferate sunt: Bottega Veneta, Cartier, Armani, Louis Vuitton și Maison Francis Kurkdjian.

 

Încălțămintea

Pentru viața de zi cu zi aleg să port adidași ușurei și gingași. Iar atunci când ies în oraș, port neapărat pantofi clasici cu toc, de culoare neutră. Îmi plac pantofii de la brandurile Casadei și Louis Vuitton.

 

Valiza

Acesta este un cadou exclusiv de la soțul meu, cu o inscripție specială - Neo.

 

Lenjeria intimă

Consider că este o necesitate de a te îmbrăca frumos chiar și acasă, pentru a-l cuceri la nesfârșit pe iubitul soț. De aceea, înainte de somn mereu îmbrac lenjerie sexy și îmi completez întreaga imagine cu paiete comestibile.

 

Cărțile
Mi-i curios să citesc cărți despre educarea copiilor și despre cunoașterea naturii umane. 

 

Citiți în întregime articolul în numărul din luna septembrie al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75617122650146