Septembrie 17, 2019
Adriana Ticu: Directorul Academiei Frumuseții ADIT
Este uimitor când vezi că într-un om se ascund atâtea calități contrastante, precum creativitatea artistică și simțul antreprenorial. Personajul, despre care vă vom vorbi astăzi, a reușit să facă astfel încât, hobby-ul să devină o afacere profitabilă. Ea a deschis propria afacere - academia frumuseții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Deja de 10 ani activați în domeniul frumuseții. Cum a început totul?
De la o pasiune. Încă din anii de școală, prietenile mele, colegele, mă rugau să le machiez, niciodată nu am spus nu. Mie nu-mi plăcea să mă machiez, în schimb să fac acest lucru pentru altele, îmi aducea plăcere. Pentru că desenam frumos, profesoara mea m-a îndrumat să aleg o profesie creativă. Însă, părinții mei au insistat să devin jurist, de aceea, după ce am finisat studiile, am intrat la facultatea de drept. 
Însă, interesul meu pentru make up nu s-a diminuat. Eu cumpăram tot ceea ce este legat de machiaj, de aceea, peste câțiva ani, totuși m-am înscris la cursurile pentru machiaj. Îmi era curios, plăcut și foarte interesant să studiez. Cum am finisat cursurile, am început să activez în acest domeniu, fără zile libere, fără sărbători. (Zâmbește.) 

 

Cum a apărut ideea de a lansa propria academie de frumusețe? 
Inițiativa nu a fost a mea, ci a domnișoarelor care mă rugau să le învăț să se machieze corect și profesionist. Primele lecții le dădeam individual, iar acestea aveau loc într-un cabinet mic. Studentele mele le povesteau prietenilor lor despre lecțiile pe care eu le dădeam, și la un moment dat, au devenit atât de multe doritoare de a căpăta cunoștințe în acest domeniu, încât am hotărât să îmi extind afacerea. În anul 2013, am lansat prima școală pentru frumusețe, pregătirile pentru acest eveniment au durat un an întreg. Pe atunci eram însărcinată, iar graviditatea îmi oferea un fler de energie. Pe fiul meu l-am numit Adi, iar școala am numit-o ADIT (Adi Ticu). Și știți, fiul meu adoră să vine la mine la muncă, lui îi este interesant. Apropo, el desenează fenomenal, mai bine ca mine la vârsta lui. (Zâmbește.)

 

Timp de cinci ani școala ADIT a devenit o academie de frumusețe. Ce cunoștințe primesc elevii dvs.? 
Aici există cursuri de machiaj, cursuri de extensii pentru gene, micropigmentare, cursuri de pregătire avansată în cosmetologie etc. ADIT – este o instituție profesională de învățământ pentru adulți și tineri, ceea ce face posibilă nu numai să înveți o anumită profesie pentru tine, ci și să obții o diplomă pentru o anumită specialitate, pentru ca mai apoi să poți să-ți câștigi din aceste cursuri existența.

 

 

Septembrie – sezonul nunților. Cum e mireasa sezonului toamna-iarna 2019?
Naturală, autentică. De mai multe sezonuri această tendință este actuală. Mireasa trebuie să fie firavă, naturală. Extravagantă, excentrică și sexy domnișoarele vor mai reuși să fie. Look-ul miresei este deja clasic. Încerc să le dau viitoarelor soții sfaturi utile, să le conving atunci când iau o decizie greșită cu privire la machiaj. 

 

ADIT Academy
Str. Ion Creangă, 49/5
060 192 327

Citiți continuarea articolul în numărul din luna septembrie 2019 al revistei AQUARELLE. 
Ținuta - Florentino Delure
Locația: Continental Restaurant

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57386922836304