August 23, 2019
TOP 20! Vezi unde și-au petrecut vacanța de vară vedetele de la noi din țară!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ne apropiem cu pași grăbiți de ultimele zile de vară. Augustul... are un gust și dulce și amar. Tristețea apare în momentul în care realizezi cât de rapid în viață toate trec, și verile și iernile, și mult așteptatele vacanțe. Peste o săptămână doar, îi vom spune adio verii.

A nouăsprezecea vară din secolul XXI, va pleca în neființă, și doar pozele și amintirile vor rămâne în memoria noastră pentru a ne încălzi sufletele în serile reci de toamnă. Până atunci însă, hai să ne amintim unde și-au petrecut, sau unde își petrec și în prezent, timpul vedetele din showbiz-ul autohton. 

Cele mai multe vedete au ales să plece în această vară în Grecia, petrecându-și zilele de vară  pe una dintre sutele de plaje, fie pe insule, fie pe continent. Vezi top 10 vedete care au ales ținuturile elene pentru vacanța din acest an.

 

Tatiana Heghea

(Insula Mykonos)

 

Cristina Scarlat

(insula Mykonos)

 

Lili Lozan

(Insula Santorini)

 

 

Irina Negară

(Ouranópolis, Halkidiki)

 

Iuliana Beregoi

(insula Poros)

 

Silvia Petrov

(insula Creta)

 

Inesa Voscoboinic

(Insula Creta)

 

Lilu Ojovan

(Cassandra, Halkidiki)

 

Adrian Ursu 

(Salonic)

 

 

Natalia Barbu

(insula Creta)

 

Toți cei ce s-au odihnit în acest an în Grecia, au avut parte de zile însorite, peisaje minunate și aventuri de neuitat. Însă, au fost și cei care au optat pentru o vacanță în Turcia. Cei care și-au dorit să aibă un seruj la mare de tip all inclusive, au optat pentru vacanța într-una din cele mai cunoscute destinații de pe aceste tărâmuri, Antalya, Bodrum, Kusadasi, Fethye si Marmaris.

În Turcia vin zeci de turistii dornici de relaxare, de distracție, de istorie sau sporturi de agrement cu o paleta foarte diversificata de servicii. Printre vedetele care și-au petrecut aici vacanța de vară se numără, Gloria Gorceag, Cristina Moldovanu, Ana Cernicova și multe altele. Să vedem câteva poze. 

 

Cristina Moldovanu

(Bodrum)

 

Ana Cernicova

(Bodrum)

 

Gloria Gorceag

 

Tany Vander

(Belek)

 

Elena Bivol

(Bodrum)

 

Italia este locația ideală pentru petrecerea unui concediu de vară, mai ales dacă vă doriți mare, soare și multe, multe obiective turistice. De-a lungul întregii țări, există numeroase locații ce merită atenție, dar uneori este foarte greu să alegi.

Mulți moldoveni și-au petrecut vacanța de vară în Italia. Printre ei se numără și reprezentanții showbiz-ului autohton. Astfel, Felicia Sîrbu, Natalia Morari și mulți alții și-au luat bagajele și au plecat în Italia, pentru a savura din plin zilele lungi de vară. 

 

Felicia Sîrbu

(Santa Margherita Ligure, Genova)

 

Aliona Sweetface

(Capri)

 

Natalia Morari

(Ravello, regiunea Campania)

 

Cristina Gheiceanu și Tatiana Spînu au ales să-și petreacă concediul de vară în Spania. Bloggerița Cristina Gheiceanu a plecat în Ibiza, la începutul lunii iunie, iar Tatiana Spînu, a plecat în luna de miere cu o croazieră, unde a vizitat mai multe țări europene, iar destinația finală a fost Palma de Maiorca.  

 

Cristina Gheiceanu

(Ibiza)

 

Tatiana Spînu

(Palma de Maiorca)

Realizat de: Victoria Kirilov

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65774989128113