Iunie 11, 2019
Renaştere: Soluție eficientă pentru tratarea tălpilor și a unghiilor

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starea bună a tălpilor și a unghiilor picioarelor nu reprezintă doar o pedichiură elegantă, ci, mai presus de toate, picioare sănătoase. În Centrul Medical Renaștere puteți rezolva orice problemă legată de tălpile picioarelor și a unghiilor, contactând un specialist podolog.

 

Ce probleme rezolvă medicul podolog?

Sarcina principală a medicului podolog este de a rezolva rapid orice problemă legată de starea tălpilor și a unghiilor. Cel mai des, asemenea probleme precum, unghiile crestute, boli fungice, fisuri,  transpirație excesivă, bătături,  deteriorarea plăcii unghiilor, ș.a. Podologul se ocupă, de asemenea, și de tratamentul sindromului piciorului diabetic.

 

Ce factori provoacă dezvoltarea problemelor ale tălpilor și a unghiilor?

Sunt mai mulți factori. Odată cu debutul sezonului cald, când schimbăm încălțămintea de iarnă cu una ușurică, de vară, mulți oameni observă o deteriorare a stării pielii piciorului și a unghiilor. În multe cazuri, acest factor este strâns legat de încălțămintea necalitativă, iar în altele, cu infecțiile fungice, traumele plăcilor unghiale. Merită, de asemenea, să fiți atenți atunci când mergeți la piscinele publice și în dușuri.

Specialistul trebuie nu numai să înlăture simptomele neplăcute, ci și să specifice diagnoza și cauza apariției bolii, să prescrie un tratament eficient. În cazul în care boala are originea în interiorul organismului, pacientul este invitat să consulte mai mulți medici și să efectueze examinările necesare. În centrul de medicină Renaştere, pacientul va fi consultat de mai mulți specialiști, precum medicul dermatolog, gastroenterolog, ș.a.

Astfel, pacientul economisește timpul propriu, neavând nevoia de a consulta specialiștii la alte instituții medicale, primind îngrijiri medicale de înaltă calitate.

 

Centrul de medicină RENAȘTERE vă propune:

– Proteză pentru unghii;

– Pedichiura medicală;

- Tratamentul fungilor;

– Tratamentul piciorului diabetic;

Înlăturarea bătăturilor.

 

Chișinău, bul. Decebal, 23/2.
Tel.: 022 773 535
Facebook: Renastere – Центр аппаратной косметологии
www.renastere.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86107754707336