Iunie 05, 2019
Organic shop: TOP 5 tendințe din această vară

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bielita

Solaris

Protecția solară pentru față și corp All in One, cu efect SPF 20/30/50. Are o textură ușor de aplicat. Complexul de filtre UV, extractul de ceai verde, untul de shea asigură o protecție eficientă împotriva efectelor razelor UVA și UVB, împiedică îmbătrânirea prematură, au un efect antioxidant, hrănesc și hidratează pielea. 

 

Planeta Organica

PURE

O cremă fină pe bază de ulei de cocos organic și shea. Ideal pentru pielea sensibilă și alergică. Componentele hipoalergenice naturale hrănesc profund și restabilesc pielea, stimulează sinteza colagenului propriu, ridurile netede, măresc elasticitatea pielii, restabilind tinerețea și strălucirea. Nu conține uleiuri esențiale, coloranți, parfumuri, alergeni, alcool, parabeni, uleiuri minerale.

 

Super Siberica Professional

Șampon pentru păr uleios

Șamponul profesionist MINT & BEREZA PRO-PEPTID pe hidratul de mentă sibirian organic curăță adânc părul și scalpul, lupta împotriva mătreaței.

Siena de menta este o sursa unica de mentol si tanin care sunt necesare pentru îngrijirea părului gras. Organicul de mentă din Siberian normalizează echilibrul scalpului, oferă un volum luxos și un sentiment de prospețime de lungă durată. Mesteacănul polar mesteacăn are o capacitate unică de a reține umiditatea, conține vitamine rare și minerale. Retinolul este una dintre cele mai benefice vitamine pentru părul gras, reglează echilibrul scalpului și ajută la lupta împotriva mătreții.

 

Balsam pentru buze Cafe Mimi Yumy Plumy

Protejează buzele de intemperii, le face moi și delicate. Aroma gustoasă de prune, te face să simți din plin atmosferă văratică. 

 

Gelul de duș Planeta Organica Skin Super Food

Energy Bomb

Primiți o încărcătură energică de emoții pozitive împreună cu "explozia" citricelor proaspete și busuiocului picant. Bio-extractul de mandarine japoneze curăță pielea și o hrănește cu vitamine. Bio-extractul de grapefruit roz sicilian întărește pielea, conferindu-i fermitate și elasticitate. 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna iunie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0236642360687