Mai 22, 2019
AQUARELLE Charity Market 2019: Act de caritate de Ziua Copiilor
Vino la Moldexpo, de pe 30 mai până pe 2 iunie. Personalități selecte din domeniul muzicii și a televiziunii, vând lucruri personale din propria lor garderobă, pe care le veți putea procura la un preț rezonabil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima revistă pentru femei de la noi din țară, AQUARELLE, organizează un act de caritate, dedicat Zilei Internaționale a Copiilor, în cadrul expoziției KID'S EXPO, care va avea loc la Chișinău, de pe 30 mai până pe 2 iunie, pe teritorul Moldexpo.
În cadrul actului de caritate care poartă numele “AQUARELLE CHARITY MARKET 2019 - Fapte Bune Ne Adună”, prietenii echipei AQUARELLE, precum  - Natalia Gordienko, Оля Тира, Юлиана Берегои (Natalia Beregoi), Ana Beregoi Tatiana Heghea, Gloria Gorceag, Dianna Rotaru, Diana Brescan Official, Vera Terentiev-Furtună,  și alte personalități notorii din domeniul muzicii și televiziunii, vor vinde haine din propria garderobă, la prețuri accesibile.


* Încasările din vânzarea articolelor de îmbrăcăminte și accesoriilor vor fi oferite orfelinatului pentru copii din sectorul Botanica.  

Actul caritabil organizat de către revista  AQUARELLE este susținut de - fabrica de jucării de pluș STIP, rețeaua de magazine pentru copii LULU, accesorii de la Crystal.md, Premier-Deco și altele.

Vino la expoziție de pe 30 mai până pe 2 iunie, de la orele 11:00 până la 18:00, pentru a simți atmosfera superbă și emoțiile de nedescris. Vei avea parte de multe surprize plăcute, întâlniri cu starurile autohtone și articole vestimentare din garderoba vedetelor autohtone la cel mai bun preț. 

Link-ul evenimentului AQUARELLE Charity Market 2019
 

Fapte bune ne adună!
Fii parte a sărbătorii oferită copiilor împreună cu AQUARELLE!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98140692710876