Mai 30, 2019
Reguli de aur în giuvaierie!
Este o adevărată artă să poți corect să porți și să armonizezi accesoriile. Împreună cu giuvaieriide la brandul Lion's Jewellery, am adunat cele mai actuale reguli din lumea bijuteriilor, care vă vor ajuta să arătați impecabil, stilat și trendy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum să combini bijuteriile după culoare?


Nu mai este actuală regula care spune că aurul și argintul nu mai pot fi combinate. În ziua de astăzi, poți combina orice, chiar și aurul cu argintul. Fashionistele știu cum să le combine în așa mod, încât acestea să arate armonios, chiar dacă contrastul este mare. Un rol deosebit în au și nuanța pietrelor și a cerceilor, dar și culoarea rochiei și a încălțărilor pe care le asortați într-o singură ținută. 


Vă sfătuim:
Un colier cu o combinație dintre aur și argint, culorile bogate de email, precum și diverse inserții pot, și ar trebui purtate, pentru a crea un aspect neobișnuit pentru ținuta pe care o purtați într-o zi simplă însă, cerceii pe care-i combinați cu aceste accesorii, ar trebui să fie cât se poate de simpli, iar în ținută să prevaleze o singură culoare. 

 

 

Ce să purtăm ziua?
Eticheta bijuteriilor de zi, prezintă o combinație între modelele simple și conservatoare. Cândva se considera că diamantele pot fi purtate doar seara, cu o ocazie specială (cu excepția inelului de logodnă). Însă, pietrele prețioase care au mai puțin de 1 carat pot fi purtate zilnic.  


Vă sfătuim:


Bijuteriile de bază - sunt anume acele bijuterii care pot fi purtate în viața de zi cu zi. Cuvântul cheie este - simplitatea. Un inel simplu cu puține elemente decorative și un pandantiv mic pe un lănțișor subțire, poate fi alegerea perfectă pentru fiecare zi. 

 

 

 

Ce bijuterii să purtați seara?
Pentru evenimente mondene și petreceri puteți opta pentru bijuterii scumpe și rafinate cu pietre prețioase: diamante, safir, rubin și smarald. În timpul serii, strălucirea pietrelor se intensifică. 

 

Vă sfătuim:

Există reguli nescrise de ani de zile, pe care toți trebuie să le cunoască. Atunci când purtați ținute simple și discrete, trebuie să optați pentru bijuterii strălucitoare și voluminoase astfel încât, toată atenția să fie țintită spre ele. 
În schimb, atunci când purtați ținute colorate sau cu diverse imprimeuri, trebuie să atrageți mare atenție asupra bijuteriilor pe care le purtați. Acestea trebuie să fie minimale, dar să se accesorizeze frumos cu ținuta pe care o alegeți. 

 

 

Cum corect să porți cruciulița?

În zilele noastre, cruciulița nu mai e o simplă bijuterie, ci mai degrabă un element foarte personal. Aceasta nu poate fi combinată cu un decolteu amețitor, căci este de prost gust. Cruciulițele pe lănțișor trebuie combinate cu ținute simple și concise.

 


Câte inele sunt permise?

Regulile etichetei sunt destul de stricte, în ceea ce privește numărul de inele pe mâini. Acesta nu trebuie să depășească trei inele pe o mână, și două pe cealaltă. Însă, este bine ca să se poarte un inel de logodnă și verigheta, precum și un alt inel în funcție de preferințele fiecăreia.

Vă sfătuim:


Dacă vreți să purtați un inel cu o piatră masivă, acesta trebuie purtat pe degetul din mijloc. Pe degetul arătător se recomandă de purtat inele subțiri, care pot avea, de asemenea și pietre mici. Pe degetul mare se poartă inele voluminoase însă, fără ornamente și pietre prețioase.  

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna mai al revistei AQUARELLE.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80186772346497