Mai 14, 2019
Tomaş Dental: Zâmbet frumos pentru întreaga familie
Îngrijirea cavității bucale ar trebui să înceapă din copilărie. Clinica stomatologică Tomaş Dental oferă o gamă largă de servicii dentare pentru întreaga familie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Datorită îngrijirii corecte, a profesionalismului și a experienței întregii echipe Tomaş Dental fiecare pacient primește îngrijire dentară calificată, atât pentru prevenirea, cât și pentru rezolvarea problemelor acute.

 

Ana-Maria Tomaș
Medic stomatolog
Tomaş Dental, stomatolog pentru copii
Studii:
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova

Facultatea de Stomatologie generală
Experiența de muncă – 5 ani.

 

Eugen Tomaș

Medic șef Tomaş Dental,
Chirurg-stomatolog
Studii:
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova
Facultatea de Stomatologie Generală
Facultatea de Chirurgie Maxilofacială.
Stagiu de muncă – 10 ani.

 

Clinica Tomaş Dental a fost fondată 14 ani în urmă, de către Valeriu și Nina Tomaș, și până-n ziua de astăzi, este o afacere familiară, la baza căreia mereu au fost profesionalismul și calitatea înaltă. 

Tomaş Dental – este o gamă largă de servicii: stomatologie pentru copii, protezare, implantologie, chirurgie, ortodonție, plasmolifting, toate timpurile de stomatologie estetică. Pentru confortul pacienților, oferim diagnosticare cu raze X direct la clinică, ceea ce economisește timpul pacienților noștri.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale clinicii Tomaș Dental este prezența propriului laborator tehnic. Acest lucru ne permite să garantăm calitatea ridicată a protezelor dentare fabricate. Echipa dentară Tomaș este formată din șase specialiști, fiecare dintre ei fiind profesioniști în domeniu.

Medicii noștri stomatologi mereu își perfecționează cunoștințele, participând la diverse cursuri de perfecționare, seminare și conferințe avansate, atât în Moldova, cât și în străinătate. Acest lucru le oferă șansa medicilor de a ține pasul cu cele mai recente realizări în domeniul stomatologiei și pentru a le pune în practică în clinica noastră. Tehnologiile avansate utilizate în Tomaș Dental, precum și calitatea superioară a materialelor, ne permit să afirmăm cu încredere că serviciile clinice respectă standardele internaționale și europene. Pentru a oferi cele mai bune condiții pacienților noștri, și pentru a le dărui disponibilitatea serviciilor dentare, noi le oferim pacienților noștri posibilitatea de a plăti în rate costul serviciilor. 

Chirurgia orală și maxilo-facială în stomatologia modernă oferă multe soluții pentru a restabili sănătatea și frumusețea dinților, datorită tehnicilor inovatoare și a materialelor de înaltă calitate.

Clinica stomatologică Tomaș asigură, de asemenea, servicii de osteoplastie, adică îngroșarea osoasă pentru implantarea ulterioară a danturii. Dacă mai devreme această operație a fost considerată una dintre cele mai dificile în stomatologie, astăzi, datorită dezvoltării noilor tehnologii, chirurgia este efectuată rapid și fără durere. De asemenea, la noi se efectuează și gingivoplastia - o procedură chirurgicală utilizată pentru corectarea formei gingiilor.

Toate tipurile de servicii dentare de la Clinica stomatologică Tomaș se realizează cu ajutorul anestezie de cea mai nouă generație, care garantează tratamentul fără durere. Ne asigurăm că fiecare dintre pacienții noștri, de la copiii cu dinți de lapte până la vârstnici, vin la clinica noastră cu emoții pozitive și fără frică.

Chișinău, str. Thighina, 49/3, of. 16.
www.tomasdental.md
068 559 777

FB: tomasdental

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE 2019, din luna mai 2019.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0699963569641