Martie 20, 2019
Un an de frumusețe și cosmetologie modernă alături de Beauty Space
Anul trecut la Chișinău a fost lansat un salon de frumusețe, în care există cele mai populare servicii din industria frumuseții. Beauty Space – salonul în care aveți posibilitatea să vă schimbați look-ul, manichiura, make-up-ul, și de asemenea, veți avea parte de proceduri cosmetice la cel mai înalt nivel. La prima aniversare a salonului de frumusețe Beauty Space, au fost invitați prietenii și clienții salonului, fiecare din ei primind câte un cadou.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Doctor Vera Malcoci 

Fondatoarea salonului Beauty Space

De când am deschis salonul Beauty Space, cea mai mare fericire a noastră a fost faptul că clienții noștri sunt satisfăcuți. Ne bucurăm enorm că deja avem clienți permanenți, iar numărul clienților noi este în continuă creștere. La prima aniversare, au venit să ne felicite clienții noștri loiali, iar pentru ei noi am creat o atmosferă de vis, și am făcut multe surprize. Echipa noastră - este formată din profesioniști cu o experiență bogată în muncă, iar toate procedurile cosmetice sunt realizate de medicii specialiști. Cosmetica și preparatele injectabile cu care noi lucrăm, sunt de la producătorii certificați din întreaga lume.

 

Doctor Larisa Grosu

Dermo-cosmetolog la salonul Beauty Space

Una din cele mai populare proceduri este epilarea cu laser. În zilele noastre, epilarea cu laser este metoda cea mai eficientă pentru a scăpa de părul nedorit pentru totdeauna. La salonul Beauty Space este prezentată ultima generație de laser – DEKA MOVEO.

Compania italiană DEKA, este unul din liderii mondiali în producerea echipamentelor medicale, care a elaborat epilarea dinamică cu laserul conform tehnologiei MOVEO – «epilare în mișcare». Aceasta este cu adevărat o descoperire revoluționară, și reprezintă tot ce este mai bun în epilarea cu laser, eliminând orice limitare și inconveniență a acestei metode.

 

 

La prima aniversare, Beauty Space a făcut cadouri minunate tuturor oaspeților. Potrivit rezultatelor remizei, care a avut loc la sfârșitul serii, oaspeții au primit cadouri excepționale. Nimeni nu a plecat fără cadou.

Candy-bar, gustări delicioase, șampanie, atmosferă confortabilă, surprize plăcute - ingredientele perfecte, toate acestea au fost la această sărbătoare. 


Ai voie să te bronzezi
până la și după proceduri.
Cea mai rapidă epilare
Prelucrarea suprafețelor mari (10 х 10 cm) în doar 10-25 secunde.
Epilarea oricărei părți a corpului  
ABSOLUT SIGUR
Nu se supraîncălzește pielea, nu face arsuri.
Fără durere
COMFORT ÎN TIMPUL PROCEDURII: senzații tactile plăcute datorita unei duze speciale de răcire.

 

Citiți în întregime articolul în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna martie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62820863723755