Martie 22, 2019
Cum să-ți întinerești pielea feței cu ajutorul pretaratului TwAc

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Compania Belar Grup a organizat la Chișinău un seminar grandios, în cadrul căruia a prezentat publicului un sistem unic de rapel TwAc bazat pe polinucleotide și o nouă generație de injecții intracermice Phillex, bazate pe acid hialuronic stabilizat. La acest eveniment au fost prezenți cei mai buni medici cosmetologi de la noi din țară. 

 

Marina Petrucenco

Director general al companiei Belar Grup, președintele asociației de specialiști în domeniul cosmetologiei medicale și estetice 

Stabilitatea companiei Belar Grup a fost formată în decursul unui sfert de veac: timp de 25 de ani, compania noastră furnizarea pe piața din Moldova doar produse de înaltă calitate. Sunt convinsă, ca anume din acest motiv am reușit ani de-a rândul să ne menținem pe-aceeași poziție. 

De fiecare dată, studiind un produs nou, atragem atenția în primul rând la stabilitatea acestuia pe piață, siguranța și fiabilitatea lui. Principiul de bază al companiei rămâne întotdeauna același - numai servicii de înaltă calitate pentru clienți!

 

Mihail Iudin

Doctor în științe medicale, medic categoria superioară

Phillex –  este un produs superb pentru plastica de contur. Eu îl recomand pentru că acesta este în primul rând este sigur și incontestabil. În decursul multor ani, de studiu și observație, nu au fost stabilite reacții adverse, în rezultatul utilizării acestuia. Datorită compoziției sale, medicamentul umple în mod optim golurile existente în interiorul țesuturilor. Acesta are efectul unui "izvor" care îndreaptă ridurile, în urma căruia, pielea devine limpede. Aș dori să remarc plasticitatea ridicată a medicamentului și acțiunea prelungită, care răspunde cerințelor medicilor care lucrează cu acesta și cerințele pacienților.

 

Alexandr Turchevici 

Dermato-venerolog, oncolog, profesor la catedra medicina familiei, la Universitatea de Medicină din Lviv. 

Scopul principal al vizitei mele este de a transmite experiența mea medicilor din Moldova. Sunt implicat în activități științifice și am efectuat cercetări asupra unor medicamente, așa că pot spune că TwAc oferă schimbări vizibile la nivel celular. Punctul important este că acest medicament este utilizat pentru a îmbunătăți țesuturile moi ale pielii, iar principala sa forță, desigur, este faptul că este saturată cu polinucleotide. Aceste tipuri de produse sunt puține la număr, dat fiind că ele sunt elaborate prin intermediul tehnologiei avansate. Polinucleotidele au devenit o senzație reală în lumea cosmetologică și sunt tocmai acele "blocuri" care restaurează pielea din interior, crescând producția de colagen. Datorită multitasking-ului lor, ele creează celule, ameliorează inflamația, protejează împotriva radicalilor liberi etc. Aceasta este principala "armă" a acestui medicament. Bineînțeles, acest medicament este prescris de medicul specialist. 

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna martie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0894706249237