Martie 27, 2019
Bucurați-vă de cele mai delicioase și sănătoase mâncăruri împreună cu MAXIMUM
Dacă vrei să gătești ca un adevărat maestru al culinăriei, urmăriți în fiecare joi transmisiunile LIVE "Gustul la MAXIMUM" de pe pagina noastră de Facebook. Zilnic, bucătarul-șef Dumitru Boicu, gătește mâncăruri foarte gustoase și sănătoase, și răspunde la întrebări în direct.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Salata «Caesar» de la bucătarul-șef
Salata clasică «Caesar» pregătită de Dumitru Boicu nu va lăsa pe nimeni indiferent. Maximum oferă posibilitatea unică de a afla secretele bucătarului-șef, în timpul la master-class. Puteți urmări transmisiunea LIVE și, totodată să participați la acest master-class. 

Pentru ca salata să vă lase gura apă, rumeniți fileul de pui pe un grătar electric de la GC712D34 Opti Grill Tefal. Carnea va fi suculentă, cu o crustă apetisantă, dar nu va fi arsă, datorită ajustării gradului de prăjire. Pentru sos, mărunțiți caperele și anșoaurile, dați prin răzătoare cașcavalul și mestecați-le cu maioneză. Tăieți roșiile ceri, salata aisberg și fileul de pui. Mestecați toate ingredientele și adăugați sosul. 
Ingrediente: fileu de pui, capere, parmesan, maioneză, anșoa, salată aisberg, lămâie, roții cerri, usturoi, ciabatta. 

 

 

Kish cu spanac
Maximum împărtășește nu doar rețetele, ci și noile idei ale bucătarului șef Dumitru Boicu. Deja nu veți fi nevoiți să vă învățați să gătiți din postări video, căci aveți posibilitatea să vedeți cum se descurcă cu acest lucru însăși bucătarul șef. Dacă v-ați săturat de forma obișnuită a checurilor, atunci nu aveți decât să o înlocuiți cu forma pentru checuri de la Pyrex MAGIC multi chek 12. O duzină de conserve de coacere cu un strat neaderent este o ocazie excelentă de a experimenta în bucătărie! Deghețați aluatul și puneți-l în formele pentru coacere. Ouăle amestecați-le cu frișca și condimente. Setați cuptorul Hansa BOEW694000 la temperatura 190 grade și peste 20 de minute, kish-ul va fi gata. 
Ingrediente: aluat fără drojdii, spanac, ouă, roșii cerri, ceapă verde, frișcă 30%, sare și piper. 

 

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna martie 2019.  
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55817484855652