Ianuarie 09, 2019
Câștigă unul din cele trei premii speciale și alte cadouri inedite de la Maximum
Conform tradiției, rețeaua de magazine MAXIMUM, a pregătit o serie de cadouri speciale pentru sărbătorile de iarnă. Oferta promoțională de la MAXIMUM – prezintă reduceri grandioase, cadouri superbe și premii valoroase. În noul an, fiecare își poate realiza visele împreună cu MAXIMUM! 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

MAXIMUM oferă o șansă unică de a câștiga unul dintre cele trei premii grandioase: Mercedes GLA, Audi Q2 sau BMW X1. Pentru a face parte din cea mai spectaculosă loterie a anului, trebuie să faceți până pe data de 19 ianuarie 2019, o cumpărătură în valoare de 500 de lei, pentru un articol din rețeaua de magazine MAXIMUM. Cu cât mai multe cumpărături veți face, cu atât mai multe șanse veți avea să câștigați aceste premii valoroase sau alte cadouri.

Evenimentul va avea loc pe 20 ianuarie în emisie directă la Jurnal TV. Norocosul căruia îi va zâmbi soarta, va avea posibilitatea să aleagă unul din cele trei automobile: Mercedes GLA, Audi Q2 sau BMW X1.

Înafară de mașini de lux, vor fi puse-n joc leduri, mașini de spălat, frigidere, telefoane mobile, aspiratoare, cuptoare cu microunde și multe alte cadouri superbe.

Sărbătoriți începutul de an alături de MAXIMUM!

 

Citiți articolul în întregime în noul număr al revistei AQUARELLE din lunile ianuarie-februarie 2019!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55191445350647