Octombrie 01, 2018
Fitness DOZA: Sportul, ca o modalitate de a obține echilibrul
Cea mai bună dovadă a succesului  clubului, fără îndoială îl reprezintă vizitatorii mulțumiți, înaltul profesionalism al echipei, dezvoltarea constantă și atingerea noilor culmi ale succesului. A face parte din Fitness Doza semnifică începutul unui nou drum spre sănătate și frumusețe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Carolina Botnaru

Director general Fitness Doza

Nu-i posibil să schimbi ceva atunci când stai pe loc. Acest lucru se referă la toate aspectele vieții, atât la locul de muncă cât și-n viața personală.

Anume de aceea, clubul sportiv Fitness Doza mereu tinde spre dezvoltare și progres. Timp de 17 ani de activitate pe piața din Republica Moldova, au fost deschise cinci cluburi sportive în toate sectoarele capitalei.

În acest an a apărut prima locație din țară, dedicată pentru crossfitt în aer liber și o cafenea pentru alimentație corectă - Avocado. Acest spațiu pentru Crossfit a devenit primul loc special amenajat în capitală, unde cursurile sunt organizate sub îndrumarea unui instructor cu experiență.

Suntem bucuroși că am putut oferi vizitatorilor posibilitatea de-i familiariza cu noua destinație sportivă, care este foarte populară în Occident și în SUA. Văzând entuziasmul tinerilor și chiar și al copiilor, ne bucurăm că eforturile noastre nu au fost în zadar. Împreună cu Fitness Doza, se schimbă chiar și clienții noștri, oameni care doresc să obțină rezultate înalte.

Noi știm cât de important este rolul alimentației corecte în obținerea unui rezultat fizic minunat. De aceea, noi am deschis cafeneaua Avocado, unde toate rețetele sunt făcute în așa mod încât să nu dăuneze sănătății și figurii.

 


 

Leonid Noscov

Master CrossFit Trainer

Câștigător la numeroase competiții internaționale la Crossfit în Moscova.  

 


 

Locația specială pentru Crossfit în spațiu liber a devenit unicul loc în Chișinău specializat pentru acest tip de sport. Alegerea de a face această locație în aer liber și nu într-un spațiu închis, se datorează faptului că, în timpul antrenamentelor o cantitate mare de oxigen este consumată,

de aceea, aerul curat este unul dintre elementele principale pentru un antrenament reușit.

Crossfit - nu include doar exerciții, ci este o programă specială, care permite dezvoltarea celor mai neantrenați mușchi, cu ajutorul exercițiilor speciale. La Fitness Doza No 5 atât maturii cât și copiii sunt antrenați de către antrenori profesioniști.

Înainte de începerea orelor de curs, toată lumea este testată pentru a determina capacitatea fizică și sănătatea fiecăruia în parte.


 

Oxana Maliutina

Antrenor profesionist la înot

Înotul - unul din cele mai eficiente și efective antrenamente sportive, atât pentru copii, cât și pentru maturi.

La bazinul de la clubul sportiv Fitness Doza No 5 femeile gravide și copiii, începând de la un an, au posibilitatea să se ocupe cu înotul.

Este cunoscut faptul că înotul contribuie la dezvoltarea fizică și mentală a copiilor.


 

Noi propunem lecții atât individuale cât și de grup și, de asemenea, un curs de exerciții speciale pentru acei oameni care necesită reabilitare după leziuni, accidente, hernie intervertebrală, scolioză, probleme cu sistemul musculo-scheletal, sistemul cardiovascular etc.


 

Noi garantăm abordarea profesională și eficiența cursurilor.


 

Alexandr Fedoseev

antrenor internațional de squash

 

Squash-ul - este un joc sportiv cu o minge și cu o rachetă, care are loc în interior. Jocul dezvoltă rezistența, dexteritatea, coordonarea mișcărilor, logica, gândirea, puterea etc.

Squash nu este benefic numai pentru sănătatea fizică, ci și este extrem de interesant, ceea ce este foarte important pentru copii și adolescenți.

Acest tip de sport, face ca în decursul unui singur antrenament, care durează o oră, să arzi 700-1000 kcal. De asemenea, mușchii picioarelor și a coapselor lucrează activ, dezvoltă forța explozivă a mușchilor picioarelor.


 

Cafe AVOCADO: Gustos și sănătos!

 

 

Avocado – prima cafenea de la Chișinău unde se gătește rapid și sănătos. Mâncarea mereu este proaspătă și gustoasă, numai bună pentru acei oameni care mănâncă sănătos și vor să-și economisească timpul.


 

Roman Sadovnicov

Administrator la Avocado cafe

Cafeneaua Avocado, situată în sectorul Buiucani, lângă clubul sportiv Fitness Doza nr. 5, a fost primul local din capitală unde puteți mânca sănătos, gustos, variat și la prețuri accesibile.

Meniul a fost pregătit de bucătari speciali, ceea ce semnifică faptul că, chiar dacă cafeneaua Avocado a fost creată într-un format bistro, vizitatorii vor fi plăcut surprinși de varietatea felurilor de mâncare și de gustul bogat al acestora.

Unele feluri de mâncare sunt preparate de către bucătarul-șef, conform propriilor rețete, nicăieri nu le veți mai întâlni.


 

Cafeneaua “Avocado” este o opțiune ideală pentru cei care nu au suficient timp, dar care vor să mănânce gustos și sănătos. Nu trebuie să așteptați până când comanda este gătită și adusă, veți vedea imediat cum arată felul de mâncare și, dacă este necesar, puteți utiliza sistemul To Go .


 

Chișinău, str. I. Creangă, 49, tel: 060 444 588, 022 999 742

Avocado cafe


 

Produse sănătoase și rețete speciale

Alimentația sănătoasă semnifică o combinație de produse sănătoase pregătite corespunzător. În cafeneaua Avocado se utilizează echipamente moderne, care permit prepararea mâncării, păstrând substanțele utile. În cafenea nu se folosesc microunde sau friteuze.

Meniul conține feluri de mâncare și deserturi gătite fără adăugarea zahărului, făină și amidon.

În procesul preparării mâncării, nu sunt utilizate grăsimi, coloranți, agenți de ameliorare a aromei și alți aditivi nocivi. Și, bineînțeles, în nici o salată nu există maioneză, ca dressing.

Meniul pentru orice gust


 

Un meniu divers vă va permite să alegeți un prânz sau o cină de tip standard, optându-se pentru produsele obișnuite. Dar există și opțiuni mai interesante. Spre exemplu, iepure cu legume, friptură din somon, pireu din broccoli, salată din fructe de mare, desert din avocado.


 

Nu în oricare bistro ai posibilitatea de a savura așa tip de mâncăruri: 13 tipuri de felul întâi, 23 tipuri de salate, 8 tipuri de mâncăruri din pește, 18 tipuri de mâncăruri din carne, 14 tipuri de garnituri, diverse sosuri, și de asemenea, copturi și băuturi. Meniul se succedă în timpul săptămânii. La cafenea nu există meniuri stabilite, aici fiecare decide pentru sine ce va fi inclus în meniul său.

Deserturile merită un capitol aparte

Bucătarii care gătesc aceste deserturi, au reușit să obțină un rezultat bestial - să facă deserturi nu doar gustoase, ci și sănătoase, excluzând din ele toate componentele dăunătoare.


 

Amatorii de dulciuri vor rămâne frapați gustând delicioasa prăjitură panna-cota și prăjitura din ciocolată Praga. Desertul nostru special – prăjitura din avocado!

Înghețata de migdale, care poate fi procurată la cafenea, este preparată conform unei rețete hand made, fără aditivi nocivi.


 

Granola, care este preparată în cafenea, te ține în formă, chiar dacă în componența ei sunt doar fructe uscate benefice, nuci, miere și altele. Dacă simțiți că nu veți fi în stare să consumați întreaga prăjitură, puteți gusta bomboanele hand made, care se vând separat. Iar pentru cei cărora le este frică să acumuleze calorii în plus, le propunem mere coapte.

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna octombrie 2018.

 

Clubul pentru copii DOZAVRIKI: Tot ce este mai bun pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră.  


 

Cui noi îi oferim tot ce este mai bun? Desigur că copiilor noștri.

Noi ne bucurăm mai mult de succesele lor decât de cele personale, iar realizările lor devin pentru noi evenimente importante. Clubul pentru copii, care face parte din clubul sportiv Fitness Doza No 5, le oferă posibilitatea părinților să-și bucure copiii, oferindu-le o copilărie activă, interesantă și nemaipomenită.


 

Iulia Gurițanu

Psiho-pedagog al clubului pentru copii DOZAVRIKI

Echipa de profesori de la clubul pentru copii DOZAVRIKI – sunt, în primul rând, profesioniști care adoră propriul job. Sunt implicați în activități cu copiii pedagogi, psihologi, profesori de limba engleză, și de asemenea, defectologi lingviști. Lecțiile sunt în limba română și în limba rusă.

Clubul DOZAVRIKI a fost fondat pentru ca copiii în vârstă de la 2 până la 16 ani să obțină o dezvoltare multilaterală.

O atenție deosebită este acordată dezvoltării intelectuale, fizice și psiho-emoționale a copiilor, care îi va ajuta să devină puternici, încrezători în sine, inteligenți și sociabili.


 

Pentru noi, profesorii, cea mai mare recompensă este să vedem succesul copiilor. Copiii frecventează cursurile cu o deosebită plăcere, descoperă talente ascunse, învață noi informații, așteaptă cu nerăbdare următoarea vizită. Copiii văd în profesorii lor nu doar simple cadre didactice, ci, mai degrabă prieteni.  Relațiile de încredere sunt cel mai bun mod de a găsi o limbă comună și de a crea o atmosferă pozitivă în procesul de instruire a copiilor.


 

Dezvoltăm gândirea


 

Una din cea mai eficientă metodă de dezvoltare intelectuală a copiilor este jocul. În clubul DOZAVRIKI studierea este făcută în formatul unui joc, ceea ce le ajută copiilor rapid să absoarbă informația, să învețe cu drag și să nu să se teamă de acumularea noilor cunoștințe.

O atenție deosebită este acordată dezvoltării abilităților motorii fine. Din nefericire, în lumea modernă, gadget-urile și Internetul împiedică comunicarea reală, iar divertismentul majorității copiilor includ jocurile din smartphone-uri și vizionarea desenelor animate online.


 

În clubul pentru copii DOZAVRIKI accentul este pus pe faptul că copiii cât mai mult timp să comunice între ei.  Aici există ocupații pentru toate gusturile: origami, desen, plastilină, jocuri cu nisip cinetic, confecționarea bijuteriilor și decorațiunilor din mărgele, etc.

Chișinău, str. I. Creangă, 49, clubul sportiv Fitness Doza No 5.

079 639 034

www.doza.md/dozavriki

"DOZAVRIKI" Kids Club

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna octombrie 2018.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3908002376556