Septembrie 14, 2018
Top 5 cele mai populare proceduri de injectare
Tatiana Caisîm: Medic Dermatolog, cosmetolog la American Medical Center.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Procedurile de injectare de mai mulți ani sunt una dintre cele mai populare metode de întinerire și corecție non-chirurgicală a aspectului.
Injectările moderne fac ca procedurile să fie sigure și eficiente.
Despre ce fel de proceduri sunt cel mai des utilizate de către femei, ne va povesti medicul dermatolog, cosmetologul de la American Medical Center, Tatiana Caisîm. 

Procedurile de injectare ajută la menținerea tinereții și corectează aspectul feței. Un specialist cu experiență vă va ajuta să alegeți o procedură adecvată vârstei și tipului de piele.
Este important să rețineți că este necesară pregătirea din timp pentru procedurile de injectare. Când vă duceți prima oară la specialist, este necesar să-i spuneți dacă ați făcut sau nu plastică până acum, când și ce fel de injecții v-au fost făcute. Cu puțin timp înaintea procedurilor, trebuie evitate exercițiile fizice și consumul de alcool, cafea, aspirină sau alte anticoagulante Este recomandat ca procedurile să fie făcute nu în timpul ciclului menstrual. Dacă aveți boli autoimune, boli oncologice, boli infecțioase acute, boli cronice în stadiul de exacerbare, și dacă sunteți în perioada de sarcină și lactație, procedurile de injectară vă sunt contraindicate. Specialistul trebuie să vă informeze despre pregătirea procedurii și despre ce îngrijire necesită pielea după aceste proceduri. Nu neglijați sfatul medicului cosmetolog.

 

Cele mai populare proceduri


1. Conturul plastic al buzelor
Până în prezent, este cea mai populară procedură de injectare. Poate include atât augmentarea buzelor, cât și corecția asimetriei și hidratării adânci. Procedura se desfășoară de la vârsta de 18 ani și nu are practic contraindicații. Ca preparat pentru preparate injectabile, se utilizează acid hialuronic. Nu provoacă reacții alergice sau consecințe negative.
Dacă vorbim despre tendințe, atunci buzele prea pline, voluminoase nu mai sunt populare. Fetele doresc din ce în ce mai mult să obțină efectul buzelor naturale suculente. După o astfel de procedură, fața pare armonioasă, nu există nici un sentiment de nefiresc. Pentru a menține efectul, se efectuează de obicei 1-2 proceduri pe an.
Procedurile pentru conturul buzelor poate, de asemenea, ascunde asimetria. Cu vârsta, multe femei noteaza ca buzele își pierd volumul și încetează să mai fie moi și pline. Injecțiile de acid hialuronic returnează volumul anterior, făcând buzele mai hidratate. În doze minime, acidul hialuronic hidratează profund, ceea ce este deosebit de important după o vară fierbinte. Dacă încetați să mai faceți aceste proceduri, buzele revin la mărimile și la forma inițială.

 

2. Reducerea pliurilor nazolabiale
A doua procedură de injectare cea mai populară este corecția pliurilor nazolabiale.
Aspectul pliurilor nazolabiale depinde în mare măsură de predispoziția genetică, mimica și, prin urmare, este imposibil să spunem definitiv la ce vârstă este necesar să facem procedurile. Fiecare individual hotărăște, după ce consultă specialistul când să o facă.  Pentru a reduce plitele nazolabiale, se utilizează acid hialuronic, care este ales individual pentru fiecare pacient, în funcție de adâncimea pliului.

3. Corectarea ridurilor din jurul ochilor
Pentru a elimina ridurile din jurul ochilor, se utilizează injecții de toxină botulinică (botox). Această metodă este standardul de aur în lupta împotriva ridurilor din jurul ochilor.

4. Îndepărtarea ridurilor frunții
Problema apariției acestor riduri este cunoscută de multe femei. Pentru a le elimina, se utilizează și injecții de toxină botulinică, unul dintre cei mai buni agenți anti-age.

5. Mezoterapia
Mezoterapia este una dintre cele mai populare proceduri de injectare, care ajută la rezolvarea unor probleme de piele ale feței (acneea, pigmentarea, culoarea pală a feței, porii, pielea deshidratată, ș.a.).  

American Medical Center

Best doctors for modern medicine
Str. Pușkin, 47/1, Casa 3
www.amc.md

 

Citiți în întregime articolul în numărul din luna septembrie al revistei AQUARELLE!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84846138954163