August 06, 2018
MedExpert: Sănătatea este mai presus de toate!
Diagnoza corectă și modernă este cea mai bună garanție că boala va fi depistată la primele etape ale apariției, pentru a selecta tratamentul cel mai eficient și a accelera recuperarea. Centrul MedExpert de mai bine de 20 de ani oferă teste de laborator de înaltă calitate, rapide și accesibile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sergiu Rață

Director General al companiei IMUNOTEHNOMED,

fondatorul rețelelor de laboratoare

MedExpert

Unul din cele mai importante aspecte, care sunt legate în mod direct cu menținerea sănătății, este diagnoza modernă. Posibilitatea de a trece controlul medical la laboratoarele de cercetare medicală, oferă posibilitatea creșterii semnificativă a sănătății, la nivel național. 

MedExpertprimul laborator privat din Republica Moldova, vă propune servicii medicale calificate și de înaltă calitate, de mai bine de 20 de ani.


MedExpert este primul centru de laboratoare din Republica Moldova, implicate în colectarea de analize și cercetările acestora.

 

Gamă largă de cercetare

MedExpert vă propune peste 800 tipuri de cercetări de laborator și analize, pentru o precizare corectă și eficientă a stării sănătății.

Extinderea constantă a spectrului analizelor de laborator permite obținerea informației exacte despre starea sănătății. Mai mult ca atât, la MedExpert sunt efectuate cercetări complexe pentru ca pacientului să i se ofere informații complexe asupra stării sănătății acestuia. Spre exemplu, examinarea integrală a rinichilor, a pancreasului sau Femoflor screen. De asemenea, la MedExpert te poți înscrie la consultația medicului specialist, poți face ultrasonografia, examinare cardiologică, examinare radiologică ș.a.

 

Citiți continuarea articolului în numărul din lunile iulie-august 2018, al revistei AQUARELLE.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87544560432434