Iunie 15, 2018
Tradiții familiale: Cristina și Garry Cozma
Ei le reușesc pe toate: să muncească, să gătească și cel mai important lucru, chiar dacă au doi copii - să se distreze. Personalitățile din rubrica "Tradiții familiale" din luna iunie - una din cele mai frumoase și active cupluri din show-bizz-ul autohton, iluzionistul Garry Cozma și actrița de la Teatrul "Ginta Latină", Cristina Cozma.  

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina
Ne-am cunoscut în anul 2009 la o petrecere organizată de către prietenii noștri comuni, dar atunci nouă nu ne-a plăcut unul de altul. (Râd
)
 

Garry
Cristina a crezut, nu știu din ce considerente, că eu sunt cu nasul pe sus, mie tot ceva nu mi-a plăcut. Când ne-am întâlnit peste trei ani, totul devenise altfel. Am simțit o atracție reciprocă, noi comunicam mult, ieșeam la o ceașcă de cafea la un pahar de bere. Iar mai apoi, Cristina m-a felicitat cu ocazia zilei mele de naștere. 

 

Cristina
Nimic grandios. Eu am găsit pe net o felicitare cu o pisică-sfinx (Garry pe-atunci avea o  astfel de pisică) și i-am expediat felicitarea. Garry m-a telefonat și m-a chemat la el acasă. 

 

Gary

Și de-atunci noi suntem de nedespărțit. Desigur că, mie tot timpul mi-a plăcut aspectul fizic al Cristinei, dar m-am îndrăgostit de felul ei de a fi, de spontaneitate, de faptul că este foarte încrezută și ia deciziile rapid. Am înțeles că Cristina e jumătatea mea. 

Cristina

Când ne-am cunoscut prima dată, eu eram burlăciță, când ne-am văzut a doua oară, eu eram deja divorțată și o aveam pe micuța Eva. Garry și Eva au găsit repede limbă comună, ce poate fi mai bine? Noi ieșeam în trei la plimbare, ne duceam la carusel. Apropo, Eva a fost prima care a spus, «Mama, hai să-l luăm pe "Kuzea" acasă la noi» Iar eu i-am răspuns. «Păi, dacă insiști". (Râde)

 

Camera! Motor! Cererea în căsătorie!

 

Garry
Eu voiam s-o cer în căsătorie pe Cristina, însă nu știam cum s-o fac. M-am uitat pe internet câteva idei, dar nimic nu-mi plăcuse. Pentru că eu aveam mulți prieteni la televiziune, m-am gândit să mă folosesc de această oportunitate, și să-i includ în procesul meu de cerere în căsătorie. 

Astfel, Dianna Rotaru și Andrei Porubin ne-au invitat la emisiunea lor. Acolo totul și avuse loc. În emisie directă, eu trebuia să arăt un focus: Andrei Porubin desenează pe o hârtie un obiect și eu imediat îl scot din cutie. Cristina știa că potrivit scenariului, eu trebuia să scot Turnul Eiffel în miniatură. Însă, din cutie eu am scos un inel, iar Cristina rămase fără grai, pentru ea acest moment era neașteptat. 

 

Cristina
Eu am plâns. Acest moment a fost foarte emoționant. 

 

Nunta în cinci zile

Garry

Nunta noi am organizat-o timp de cinci zile: sala, meniul, programul, ținutele, oaspeții... Noi într-adevăr am primit plăcere de la acest eveniment și de la organizarea acestei nunți. 
 

Cristina
Nunta am făcut-o în noiembrie, în ziua de vineri, 13 (Râde). Nouă ne-a mers, puțini se încumetă să-și organizeze nunta într-o asemenea zi "ghinionistă". De obicei, tinerii însurăței atrag atenția la semne, se tem de această zi, iar noi nu ne temem de nimic. (Râde). Noi am organizat nunta anume pentru noi doi, și a fost atât de vesel, atât de distractiv! Din generația mai în vârstă, au fost prezenți doar părinții noștri, alți 50 de oameni - prieteni apropiați, la fel de veseli ca și noi. 
Înregistrarea căsătoriei, cununia religioasă și însăși nunta, a avut loc în aceeași zi. Noi nu am avut limuzină, prietenele mele au mers în mașina mea, iar a lui Garry, în a lui. Astfel, ne-am întâlnit la oficiul stării civile, la biserică, la restaurant. 

 

Garry
Apropo, primul dans al mirilor noi tot nu l-am avut. Eu și valsul suntem incompatibili, de aceea, Cristina ne-a salvat pe amândoi, ea a dansat cu colega ei de la teatru. (Râde). Apropo, într-un spectacol Cristina și Natașa au interpretat un rol, unde Cristina era femeia, iar Natașa - bărbatul). Așa că la nunta noastră, chiar și dansul a fost umoristic. 

 


 

 

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna iunie 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90172076225281