Iunie 28, 2018
Alina Schițco: PR manager la rețeaua de magazine de electronice și aparate de uz casnic
Personalitatea din rubrica noastră este o tânără activă și ambițioasă. Alina optează pentru stilul fusion, combinând stilul clasic și cel modern în viața de zi cu zi. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru mine, pielea îngrijită, un pic de blusher pentru față și aroma unui parfum plăcut, este cel mai bun machiaj. Aromaterapia matinală face ca eu să fiu bine dispusă întreaga zi.

Parfumul preferat –  Tiffany & Сo.

 

Rochia
Pentru evenimente, cel mai des aleg să port rochia mea preferată de la brandul  – Desigual.
Brandul spaniol prezintă un stil unic, deosebit, care nu necesită să fie accesorizat. Ei produc haine care au propria lor personalitate, și care conferă o dispoziție deosebită. 

 

Geanta
Geanta pentru mine e accesoriul principal. Dacă e să aleg între o bijuterie nouă și o gentuță, eu mereu voi alege al doilea accesoriu. Zilnic obișnuiesc să port rucsacuri micuțe, care fac ca dress-code-ul să arate nu într-atât de sever. Pentru mine acest lucru este foarte important, dat fiind faptul, că în timpul muncii, mâinile mele sunt mereu ocupate.

Încălțămintea

Pentru mine, cel mai important când îmi aleg încălțămintea este să-mi fie comod. Cândva, purtam pantofi cu toc zilnic, acum însă, încălțămintea sport a devenit de neînlocuit în garderoba mea. Pantofii clasici cu toc sunt pentru mine în trecut, astăzi nu este de mirare când vezi o femeie elegantă purtând încălțări sportive. Cu cât am o ținută mai lejeră, cu atât reușesc mai rapid să îndeplinesc toate sarcinile.

Cărțile
Cărțile pentru mine sunt obiecte spirituale. Ele au locul lor în casa noastră. Îmi place literatura legată de domeniul comunicării, psihologiei. Înainte, citeam foarte multă literatura engleză, mai ales cea din perioada romantică și cea legată de epoca victoriană. 

 

Cosmetica

Eu folosesc sistemul de îngrijire a pielii în trei etape de la Clinique. Îmi convine perfect. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80275535583496