Iunie 01, 2018
Prezentatoare emisiunii O Seară Perfectă: Anișoara Loghin
Pentru a fi fericită, mie nu-mi ajunge ca cineva să-mi spună “mama”!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anișoara Loghin

AQ - interviu

 

Acum citesc...

Grădina de Sticla de Tatiana Tibuleac si Mein Kampf de Adolf Hitler

Ultimul film care m-a entuziasmat...

  The mountain between

Oamenii care mă inspiră prin succesele lor, modul de viață, stilul vestimentar, oameni care mi-i plăcut să-i urmăresc: 

nu urmaresc pe nimeni în mod special

Pe mine mă motivează...

dorința de a fi fericită

Zilnic eu consum ...

două căni de cafea

Cel mai eficient remediu pentru a-mi reîncărca bateriile...

somnul si natura

Îmi ridic dispoziția ...

când ma joc cu nepotica mea

Cea mai bună metodă pentru a mă simți sexy – un parfum bun si o haina care mi se potriveste

 

 

1. Ai devenit prezentatoarea emisiunii de divertisment O Seara Perfectă. Cum trebuie să fie seara ta, pentru ca ea să fie perfectă?

Ideala e seara in care, dupa o zi de munca, am satisfactia ca am facut totul bine si ca am provocat un zambet sau am ajutat pe cineva sa afle ceva nou. O seara perfecta se incheie si cu o cina pe masura si un om, la fel, pe masura.

 

2. După ce ai fost prezentatoare de știri, a fost dificil să prezinți emisiune de divertisment? Cât de rapid te-ai adaptat? Ce a fost complicat?

Cel mai greu a fost probabil sa fac cunostinta cu lumea showbizz-ului de la noi, o lume straina pentru mine.  Eram in situatia de a discuta cu oameni despre care auzisem, dar nu neaparat stiam mare lucru. Asa ca, am avut nevoie sa ma documentez despre fiecare in parte, ceea ce a fost un effort colossal. Inca o mai fac, apropos, pentru ca nu ii cunosc chiar pe toti.

Placut este ca aici, la emisiune, in schimb, pot sa mai glumesc, sa mai zic de ale mele si sa ma umplu de energie, uneori, pentru ca unii invitati sunt o explozie de energie.

  

3. Prin ce îți provoacă interes acest proiect?

Mi-e interesant pentru ca-mi ofera posibilitatea sa cunosc oameni si oameni, talentati, cu povesti de viata impresionante, cu optimism incurabil sau cu dorinta de a schimba ceva. In plus, incercam sa aducem celor de acasa cat mai multa informatie utila, si asa se pomenesc in studio medici, psihologi, nutritionisti, instructor de fitness etc. Vrem sa abordam viata din toate aspectele ei si, daca putem, sa fim si de folos.

 

4. În fiecare seară în studioul O Seara Perfecta vin noi invitați. Cine te-a impresionat cel mai mult, devenind pentru tine o adevărată descoperire?

Deocamdata ma feresc sa raspund la aceasta  intrebare, pentru ca eu inca ii descoper pe toti, nu aveam o prejudecata legata de cineva, din simplu motiv ca eram foarte departe de oamenii care ajung acum in studio si nu ii cunosteam. 

  1. S-a schimbat viața ta după ce ai devenit prezentatoarea emisiunii O Seară perfectă?

     

Nu pot spune ca s-a schimbat mare lucru, atata doar ca am un alt regim de munca si invat lucruri noi. Poate s-a schimbat in sensul in care orice s-ar intampla in viata mea personala, nu conteaza, pentru ca de la ora 16 pana la 19 trebuie sa zambesc. In plus, nu pot lipsi de la munca nici macar o zi, asa ca sper ca problemele sa ma ocoleasca :D

 

6. Comunici în viața de zi cu zi cu invitații emisiunii?

Nu pot sa spun ca am o comunicare mai mult decat ceea ce e legat de munca. Nu, nu am ajuns sa fac parte dintr-o gasca de artisti, de exemplu.

 

7. Deja de mulți ani activezi la televiziune, participi la numeroase proiecte televizate. Te consideri vedetă? Te cunosc oamenii pe stradă?

Da, mi se intampla des sa fiu recunoscuta pe strada, ceea ce nu tot timpul ma avantajeaza, pentru ca am si eu momente proaste sau zile in care, pur si simplu, nu vreau sa se uite toti la ceea ce am in cosul din supermarket. Dar astea-s detalii care nu conteaza. In general, nu-mi place termenul de vedeta, mai ales in tara noastra. Cumva in capul meu, vedeta nu este doar persoana care apare des la TV, ci si persoana care reuseste sa schimbe ceva. Or, asta nu cred ca mi-a reusit inca.

 

8. Cât de mult s-a schimbat stilul tău vestimentar după ce ai devenit prezentatoare emisiunii O seară perfectă?

Trebuie sa fiu sincera si sa recunosc, tinutele de la emisiune nu sunt tocmai ceea ce port eu zi de zi. Da, s-a schimbat garderoba in fata camerelor, pentru ca sunt ceva mai eleganta, mai feminine, mai mult in rochite romantice. Garderoba mea personala insa nu a trecut prin schimbari similare, ba chiar as spune ca am inceput sa pun accent si mai mult pe confort.

 

9. Îți place shooppingul? Dacă da, atunci care sunt acele lucruri care nu te lasă indiferentă? În fața cărei vitrine cel mai des te oprești?

Da, imi place sa fac shopping, insa nu am o boala. Imi place sa-mi cumpar blugi, rochite, si mai putin accesorii. Pantofii, la fel, imi plac, s-au adunat ceva perechi.

 

10. Ce intră în lista ta "must do", care te ajută să arăți impecabil?

Am nevoie neaparat de 8 ore de somn, o fata bine demachiata si hidratata si de tare multe masti pentru par. Nu e deloc usor sa tii in viata un par blond coafat zi de zi.

 

11. Pe Facebook tu ai acumulat numărul maximal de prieteni, etapa următoare e — pagina oficială. Nu te-ai gândit să ți-o faci? Cât de activă ești, în genelal, perețelele de socializare?

Nu am atins numarul maxim de prieteni, ci de cereri de prietenie, pentru ca accept doar cereri de la oamenii pe care ii cunosc. Am facut la inceput prostia de a accepta cereri la intamplare si am avut de sters niste nume. Eu nu sunt activa pe retelele de socializare, am facebook, pentru ca e o sursa de informare, pana la urma. Pe alte retele nu am profiluri, pentru ca nu-mi place depedenta pe care o au oamenii fata de ele, ma simt mai libera asa. Inteleg, totodata, ca e bine să fii prezent pe online, insa eu, pe cat pot, ma feresc de asta. E viziunea mea.

 

12. Sezonul estival oficial este deschis. Ce destinație pentru concediu îți alegi?

Cu sigurantaaleg plaja. O vara fara cateva zile la mare este o vara pierduta, pentru mine. Incerc sa merg, de obicei, acolo unde nu am mai fost, cam ăsta e criteriul dupa care imi aleg vacanta si, fireste, ofertele care-mi vin. Nu-mi place sa arunc bani in vant, cred ca mereu trebuie sa fim rationali.

 

13. Până la momentul actual, care vacanță te-a impresionat cel mai mult, unde a fost?

Probabil, cele cateva zile petrecute in tarile nordice m-au impresionat cel mai mult. Am avut ocazia sa ajung in satucul lui Mos Craciun, in Laponia, a fost o experienta pe cinste, chiar daca era luna mai. Superb, pur si simplu , si recomand tuturor aceasta destinatie. La fel, am nimerit in perioada in care practic nu este noapte, mai ales in Norvegia, un fenomen extraordinar. Nu-ti vine sa crezi ca noaptea nu mai vine.

 

14. Ce îți lipsește la momentul actual pentru fericire?

Ca cineva sa-mi spuna “mama”!


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.685391664505