Aprilie 26, 2018
Centrul Medical MedExpert, acum și la Cahul!
La data de 23 aprilie, la ora 11:00, în Municipiul Cahul a avut loc Inaugurarea oficială a Centrului medical MedExpert, al companiei S.C.IMUNOTEHNOMED SRL, care are o experieneță de prestare a serviciilor medicale de peste 25 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Locatarii din Zona Sud a Republicii Moldova, cu mare drag au așteptat deschiderea Centrului medical MedExpert, dotat cu cele mai noi echipamente de diagnostic medical imagistic, laborator, analize medicale.

 

 

Deschiderea noului Centru Medical MedExpert a fost realizată cu susținerea deputatului Parlamentului Republicii Moldova - Doamna Elena BACALU.

“Acest important și așteptat eveniment de la sudul țării le oferă noi oportunități pacienților și accesibilitate la servicii medicale de înaltă performanță, fără a pleca din localitate. Este o mîndrie în plus pentru noi prezența la Cahul a Tomografiei computerizate și Investigațiilor prin rezonanță magnetică. Opțiunea majoră este oferirea serviciilor de înaltă calitate! Multumiri tururor, care au susținut proiectul și au realizat renovarea și dotarea Centrului medical într-un termen record- 2017-2018!”, - a declarat deputatul.

 

Directorul General al companiei S.C. IMUNOTEHNOMED SRL și fondatorul rețelei de laboratoare medicale MedExpert, Domnul Sergiu RAȚĂ a menționat: «Oferim o șansă în plus locuitorilor din sudul țării la sănătate și la creșterea calătății vieții. De asemenea, Dumnealui a menționat că «acest proiect este o colaborare de succes dintre sectorul de sănătate privat și cel public, care va avea un impact pozitiv pentru societate».

 

Președintele Consiliului raional Cahul, prezent la inaugurarea Centrului Medical MedExpert, a menționat că: «Timpul este foarte prețios, mai ales cînd este vorba de actul medical. Consider că putem numi centrul medical MedExpert un centru nu doar pentru raionul Cahul, ci unul regional».

 

Oaspeții evenimentului au avut parte de emoții incendiare, gustând din muzica inedită, surprize delicioase și participând la o tombola cu premii.

Igor Sîrbu, Damiana, Nelly Ciobanu, împreună cu cahulenii, s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare, care cu siguranță o vor ține minte încă mult timp.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0298874378204