Aprilie 11, 2018
Clinica Felluci împărtășește secretele zâmbetului fascinant
Nu doar durerea dentare este o cauză a vizitei la stomatolog. Nu fiecare știe că durerea de cap, migrenele, durerea de spate pot fi cauzate de către ocluzie. Clinica stomatologică Felluci, vă propune un ajutor profesional pentru hotărârea problemelor dentare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ghenadie Fala

Șeful clinicii Felluci, specialist pe restaurarea dinților

Clinica noastră oferă toată gama de servicii stomatologice. Unul din cele mai importante servicii pe care noi le oferim este restaurarea directă a dinților. Restaurarea directă a dinților este o altă ramură a stomatologiei, care se ocupă de restaurareamorfologică și estetică a dintelui (face forma, mărimea, culoarea, funcția). Restaurarea directă a dintelui face posibil zâmbetul frumos și natural.

 

 

Lucia Fala

Directorul clinicii Felluci, stomatolog pediatru

Copiii sunt o altă categorie de pacienți, care au nevoie de o altfel de îngrijire și tratare a dinților, pentru că la ei, dinții de lapte se schimbă cu cei de oțel. De aceea, ei au nevoie de un alt tip de îngrijire. În clinica noastră Felluci, copiii vin cu bururie, mulțumită atmosferei calde, pe care noi ne straduim să o creăm. Experiența noastră bogată, și posibiitatea de a comunica cu copiii într-o manieră prietenoasă, face ca prima vizită a copilului dumneavoastră la clinica Felluci, să fie plăcută , și să-și mai dorească să ne viziteze.

 

Chișinău, bul. Moscova, 15/3, of. 1

tel. 079 410291, 079 46 4004

facebook Felluci

www.felluci.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7194709777832