Martie 02, 2018
Doar la Maximum! Un spectru larg de tehnică de uz casnic KitchenAid
Pe lângă tehnica mică de uz casnic pentru bucătărie, KitchenAid, deja cunoscută de consumatori, pe piața autohtonă, au apărut electrocasnicele mari. Rețeaua de magazine Maximum – unica în Moldova – care propune toată gama tehnicii legendare pentru uz casnic, KitchenAid. În cadrul unui eveniment organizat special cu ocazia prezentării brand-ului, oaspeților le-a fost prezentată marca-premium, master-class-uri oferite de cofetar, cadouri și multe alte surprize.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iulia Ciciul

Business Development Manager KitchenAid

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, acum și în Moldova aveți posibilitatea să achiziționați renumita tehnică de uz casnic, KitchenAid. Rețeaua de magazine Maximum a devenit partenerul nostru de încredere, împreună suntem gata să ne dezvoltăm, să atingem scopuri noi, și, desigur să bucurăm cumpărătorii cu marfă de calitate superioară.

Doar rețeaua de magazine Maximum este reprezentantul nostru special și oferă posibilitatea de a achiziționa tehnica de mari dimensiuni, KitchenAid chiar de la producător. Atât bucătarii profesioniști, cât și cei care doar învață să gătească, își vor găsi un produs ideal de la marca KitchenAid. Cele mai bune modele cu garanție și calitate excepțională, pot fi găsite acum și la noi în țară.

Procurând o dată tehnica de la KitchenAid, vă veți îndrăgosti de ea pentru toată viața!

Pentru a le face mai aproape cunoștință oaspeților evenimentului cu tehnica KitchenAid, Product Trainer-ul Iurii Dolinik (or. Kiev), a prezentat legendarul brand.

KitchenAid – nu e doar o tehnică, este un brand, care a devenit simbolul calității, și deja de 100 de ani este lider pe piață. Design-ul elegant, puterea de funcționare înaltă, calitate excelentă și durabilitatea au permis KitchenAid să devină tehnica gurmanzilor și a bucătarilor. De la ceainicul electric și mixer, până la cuptor și aragaz – întregul spectru al legendarului brand american, este deja accesibil cumpărătorilor moldoveni”, - a spus Iurii Dolinik.

 

 

Pentru a se autoconvinge în calitatea exclusivă și funcționalitatea tehnicii KitchenAid, toți participanții evenimentului au fost invitați în unul din magazinele Maximum, unde au putut vedea și testa dispozitivele, au participat la master-class-ul de preparare a cupcake-urilor și a cremei pentru ele. Cofetarul Maria Șeverskih a demonstrat, cu câtă ușurință robotul de bucătărie ajută la prepararea cremei ideale.

 

Gătitul – este o artă adevărată. De acest lucru s-au convins toți cei care au participat la concursul de ornare a cupcake-urilor.

Seara a culminat cu apariția pe scenă a cântăreței Olia Tira, care a interpretat hituri și compoziții populare, și, desigur, cadouri și surprize pentru oaspeți, din partea organizatorilor acestui eveniment.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2339506149292