Martie 01, 2018
Frumusețe și tehnologii avansate în noul salon Beauty Space
Locație comodă, design frumos, întregul complex de proceduri cosmetologice, cei mai buni profesioniști – totul în salonul de frumusețe Beauty Space.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Medicul Vera Malcoci

Fondatoarea salonului Beauty Space

Noi suntem bucuroși să-i anunțăm pe toți, care au grijă de exteriorul său, că la ora actuală nu este nevoie să vizitați mai multe saloane de frumusețe odata, pentru a obține toată gama de servicii cosmetologice. La Beauty Space nu doar poți beneficia de o manichiură impecabilă, vopsirea și aranjarea părului, dar și de proceduri laser de o înaltă calitate, atât pentru față, cât și pentru corp. Mândria noastră – cosmetica de înaltă calitate, care a trecut diverse studii clinice, și garantat va asigura un efect vizibil, chiar și pentru o piele problematică. Beauty Space vă oferă senzații plăcute și rezultate frumoase.

Larisa Grosu

Medic-Dermatocosmetolog salonul Beauty Space

Beauty Space oferă o gamă largă de servicii cosmetologice de înaltă calitate. Doar la Beauty Space se poate face epilarea cu laser, cu ajutorul aparatului DEKA, care permite fără durere să scapi de părul nedorit. Toate procedurile de întinerire și cele injectabile, sunt efectuate de medici-cesmetologi experimentați cu utilizarea tehnologiilor inovatoare și a cosmeticelor franceze prefesionale de cea mai înaltă calitate. Iar cei mai buni stiliști din oraș, au grijă de frumusețea clientelor noastre.

Design-ul stilat și atmosfera plăcută de la Beauty Space, te copleșesc din primele minute.

Aranjrea părului este cel mai popular serviciu la salonul Beauty Space. Pentru a cunoaște mai bine acest proces, Beauty Space a organizat un master-class de aranjare a părului de la stilistul salonului.

 

Deschiderea oficială a salonului, evident că nu a trecut fără surprize pentru invitați.

Reduceri la proceduri, prețuri promoționale la cosmetică, seturi de cadouri și multe altele – sunt doar o parte din surprizele oferite de Beauty Space.

 

 

Unul din cele mai plăcute surprize de la Beauty Space a fost certificatul pentru procedura de epilare cu laser, dar și procedura de curățare a feței cu diamante, pe care l-au obținut clientele, ce au răspuns corect la întrebările propuse în zius deschiderii la victorină.

 

Acum să rămâi mereu frumoasă e simplu!

Adresa Chișinău, str. V. Lupu, 65/1

FB: BeautySpaceEstetica

Tel: 022 999 222

 

Citiți articolul în întregime în noul număr al revistei AQUARELLE, martie 2018!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.020533323288