Februarie 02, 2018
Aquaterra Wellness & Spa - 14 săptămâni și jumătate împreună
Una din cele mai frumoase sărbători de iarnă este ziua îndrăgostiților, ziua care este plină de dragoste, gingășie, romantism și, desigur, cadouri păcute.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sărbătoarea romantică

Sărbătorim Ziua Îndrăgostiților, conform tradiției, pe data de 14 februarie. Cu fiecare an, tot mai mulți îndrăgostiți sărbătoresc această zi, dăruind unul altuia cadouri și făcându-și surprize plăcute. Dragostea și iubirea sunt în jurul nostru în aceast timp, și este imposibil să rămâi indiferent față de toate inimiorele, florile și cadourile din jur. 

Alegerea cadoului pentru persoana iubită, este unul din cele mai importante lucruri în pregătirea pentru Ziua Îndrăgostiților, pentru că îți dorești cu adevărat să-ți fericești persoana dragă sufletului tău. Flori, dulciuri, parfumuri, jucării moi și cină romantică la lumina lumânărilor, este un cadou frumos pentru a doua jumătate. Iar pentru a-i face un cadou deosebit persoanei iubite, ai putea pleda pentru certificat la fitness clubul Aquaterra Wellness & Spa.

Cel mai bun cadou

Certificatul de la Aquaterra Wellness & Spa – nu e un simplu cadou, ci și atenție deosebită față de persoana iubită, demonstrând grija adevărată. Certificatul de la Aquaterra Wellness & Spa îți dă posibilitatea să-i dăruiești jumătății tale o bună dispoziție, proceduri eficiente, antrenamente și multe alte opțiuni. 

Aquaterra Wellness & Spa – este unul din cele mai prestigioase fitness cluburi din Chișinău, un loc unic, unde este tot ceea de ce ai nevoie pentru a fi frumos și sănătos. Sala de antrenamente, sala pentru yoga, fly-yoga, pillates, sala pentru lupte, bazin pentru spa, mai multe tipuri de saună, proceduri spa, salon de frumusețe, solar, și asta nu e tot. 

Tot ce este necesar pentru a rămâne în formă, poți găsi la Aquaterra Wellness & Spa. Programe speciale și spa-ritualuri, te pot ajuta să te relaxezi și să uiți de stres. Dăruiește-i omului iubit cel mai important lucru - grija, iar clubul de fitness Aquaterra Wellness & Spa va face tot posibilul ca fiecare vizită la acest club, să fie eficientă și plăcută. 

 

Plăcere pentru amândoi
În ajunul ZIlei Îndrăgostiților, fitness-clubul Aquaterra Wellness & Spa a pregătit o nouă propunere pentru ca îndrăgostiții să-și petreacă cât mai mult timp împreună. Dacă îți cumperi abonament în această perioadă, poți primi reducere - 14 săptămâni și jumătate, pentru a vizita fitness clubul, și bonus - zonele spa cu ritual, pentru ea și pentru el. 

Acum să menții un mod de viață sănătos este mult mai plăcut. 

Aquaterra Wellness & Spa 

Chișinău, bul. Decebal, 6/4. Tel. 022 628 000

 

Citește continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna ianuarie-februarie 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58222603797913