Ianuarie 03, 2018
Asterra Group prezintă: Lady Go – asigurare auto pentru femeile de succes
Asigurarea este unul dintre serviciile necesare unei persoane moderne. O companie de asigurări de încredere oferă un sentiment de echilibru și siguranță, motiv pentru care este important să încredințați asigurarea profesioniștilor reali.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mariana Ceaus
Manager al proiectului
Lady Go

 

Asigurarea este unul dintre serviciile necesare unei persoane moderne. O companie de asigurări de încredere oferă un sentiment de echilibru și siguranță, motiv pentru care este important să încredințați asigurarea profesioniștilor reali.
Asterra Group mai mult de 11 ani este pe piața Moldovei, și este o companie de asigurări cu 100% capital intern. Ea este recomandată ca lider în sectorul asigurărilor, și este una dintre primele 5 companii de asigurări de top din Moldova. Abordarea individuală a fiecărui client ajută la alegerea tipului de asigurare necesar. Sănătatea, afacerile, orice zonă poate fi asigurată împotriva neplăcerilor, cu un beneficiu maxim pentru client.

În Asterra Group sunt disponibile diferite tipuri de asigurări. Poate fi asigurarea locuințelor, a sănătății, a transportului auto, a proprietății, asigurării medicale pentru călătorii în străinătate, asigurarea de răspundere profesională și multe altele. O propunere specială de la Asterra Group face asigurarea comodă, și benefică pentru clienți. De exemplu, una dintre cele mai populare asigurări– asigurarea auto Casco devine și mai convenabilă cu Asterra Group.

Pentru confortul maximal, proprietarii de mașini au o ofertă unică – Casco practic. În cazul în care mașina dumnavoastră se află în reparație după un accident, veți primi o mașină de la Asterra. Grupul Asterra vă oferă posibilitatea de a utiliza noua mașină Hyundai cu o transmisie automată pentru întreaga perioadă, în timp ce mașina dumneavoastră este în reparație. Este foarte convenabil pentru cei care nu își imaginează viața fără mașina personală.

Lady Go – proiect unic în Moldova

Asterra Group – O societate modernă de asigurări care monitorizează ultimele tendințe mondiale și lucrează pentru confortul clienților săi. Proiectul Lady Go, prezentat ca Asterra Group, – Un produs unic care nu are analogii pe piața internă.

Asigurare auto pentru femei Lady Go combină asigurarea de încredere Casco plus bonusuri plăcute și cadouri de la parteneri. Pentru a deveni titularul cardului Lady Go, trebuie să încheiați un contract de asigurare cu reprezentantul Lady Go din cadrul grupului Asterra. Fiecare femeie din proiectul Lady Go este dotată cu un comisar de urgență, disponibil 24 de ore pe zi. Comisarul de urgență oferă asistență rapidă și calitativă în cazul evenimentelor complexe asigurate.

În plus, cu cardul Lady Go, proprietarul primește ocazia de a beneficia de reduceri speciale și de cadouri de la partenerii proiectului. Dacă doriți o reducere sau un cadou poate fi transferat unei altei persoane. Bonusurile și reducerile oferite de proiectul Lady Go sunt calculate pentru perioada de valabilitate a asigurării Casco.

СА Asterra Group

Chișinău, str. București. 81. 

www.asterra.md

Reprezentare Lady Go

Chișinău, str. S. Lazo, 17/1.

069-77-08-88, 022-815-875

www.ladygo.md

info@ladygo.md

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, ianuarie-februarie 2018.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1154248714447