Decembrie 13, 2017
Inspirație de Crăciun de la Oriflame!
Crăciunul și Revelionul, sunt sărbătorile care fac ca noi și mai mult să ne dorim să vină iarna.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unii își doresc să se odihnească alături de familie într-o atmosferă caldă și plăcută, alții, își doresc să încerce lucruri noi și interesante. 

Până la Crăciun au rămas zile numărate și, dacă încă nu ai decis ce cadouri să le dăruiești prietenilor de Crăciun, atunci la Oriflame, totul e gândit din timp, în cele mai mici detalii.  

 

 

Cadouri micuțe și ieftine


Asemenea cadouri, vor avea prețul unei cești de cafea sau a unui business-luch. Colegele tale de la serviciu, cunoscutele sau medicul de familie, vor rămâne încântate de acest cadou drăguț. Frumos, nu foarte scump și practic.  

 

 

Pentru amintiri


Parfumul este un cadou special! Căci, noi nu cumpărăm parfum în fiecare zi. Frumos ambalat, într-o sticluță elegantă, parfumul este alegerea corectă a cadoului.

 

 

Doar pentru el

În perioada sărbătorilor de iarnă, noi devenim mai iubitori. Dăruiește-i persoanei iubite ceea ce el așteaptă de la tine - grija, dragostea, încrederea! Arată-i că el pentru tine este cel mai bun.

 

North for Men Advanced Age – este ideal pentru îngrijirea zilnică a unui bărbat. Va fi o surpriză plăcută și un bun cadou pentru el.

 

Citește continuarea articolului în noul nunăr din luna decembrie 2017, al revistei AQUARELLE.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78134727478027