Decembrie 07, 2017
Art by Vika Potrîmba: desene stilate pe geaca ta de blugi
Cadouri originale și stilate pentru prieteni, este ceea ce căutăm noi înainte de sărbătorile de iarnă. Art by Vika Potrîmba vă propune cadouri inedite!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

În exemplar unic

Dacă-ți dorești să oferi un cadou original și deosebit, comandă desen stilat pe geaca de blugi de la Vika Potrîmba. Flori, animale, portrete, figuri geometrice, inscripții, orice desen poate fi făcut pe geaca de blugi. Desenul este efectuat într-un singur exemplar, de aceea poți să fii convins de originalitatea acestuia. 

 

 

 

Ținute stilate

Materialul de tip blue jeans este în trend în acest sezon, de aceea, geaca de blugi –musthave în orice garderobă. Pentru ca geacă să vă reprezinte în totalitate, din punct de vedere al caracterului, hobby-ului și modului de viață, decoreaz-o cu desenul de la  Art by Vika Potrîmba.

 

«În acest sezon este în trend stilul pop-art, culorile aprinse și ideile extravagante și creative. Geaca de blugi este un lucru universal, care se combină cu orice stil vestimentar, și în orice situație. Alegând un asemenea cadou, n-o să faceți alegere greșită".  – spune Vika Potrîmba. 

 

 

Timpul de execuție a comenzii durează până la 5 zile.

Vopseaua nu se sterge după spălare, și calitatea desenul nu se strică.

Facebook: Art by Vika Potrimba

@vika.potrimba

е-mail vika.potrimba@gmail.com

GSM: 068-467-793

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59457993507385