Decembrie 13, 2017
Neauvia - noua generație a injecțiilor cu acid hialuronic la Centrul Medical Renaștere
Acidul hialuronic este unul dintre cele mai importante componente ale frumuseții. Datorită ultimelor realizări ale oamenilor de știință din Italia, a apărut o linie de injecții nouă și senzațională - Neauvia Organic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Centrul medical Renaștere oferă oportunitatea de a rezolva problemele anti-îmbătrânire cu ajutorul celor mai moderne tehnici de injectare.

Injecțiile bazate pe acidul hialuronic, Neauvia Organic, sunt o adevărată descoperire în lumea cosmetologiei. La Chișinău a avut loc un Master-class, prezentat de către Vitalie Dronov, medic dermatolog, din Rusia, specializat în domeniul injectării în medicina anti-îmbătrânire. În baza acestui Master-class, au fost prezentate preparatele de la Neuavia Organic.

Vitalie Dronov ne-a povestit despre avantajele produselor de la Neauvia Organic, și a arătat ce probleme pot fi rezolvate cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic.

"Specialiștii italieni au creat un medicament revoluționar care diferă de toate analogiile disponibile în acest moment pe piață. Neauvia Organic este a doua generație a injecțiilor, care deschide noi oportunități, atât pentru cosmetologi, cât și pentru clienți. Diferența principală a preparatelor, față de medicamentele cunoscute constă în siguranța și naturalețea absolută a acidului hialuronic.

Astfel, puteți injecta cantități mari de acid hialuronic fără riscul efectelor secundare, cum ar fi umflăturile. Toate astea, sunt datorita structurii unice a medicamentului, și pentru că el este 100% natural. Pentru comparație: Neauvia Organic este de 30 de ori mai puțin toxic decât predecesorii săi. Riscul unor consecințe nedorite nici nu există.

Elena Sudachevskaya, medic dermatocosmetologist de cea mai înaltă categorie a Centrului Medical Renaștere, spune:

Centrul de Diagnosticare Medicală “Renaștere” respectă întotdeauna cele mai recente tendințe și realizări în lumea medicinii și cosmetologiei. Oferim numai medicamente și tehnici moderne de înaltă calitate. Utilizând injecțiile Neauvia Organic, garantăm fiecărui client absența efectelor secundare și a complicațiilor, o perioadă lungă de valabilitate (până la 12 luni), un rezultat care este vizibil imediat după introducerea injecțiilor.

Gama largă de produse Neauvia Organic prezentate la Centrul Diagnostic Medical “Renaștere” este capabilă să corecteze deficiențele, asigurând un rezultat natural.

Citiți continuarea articolului în noul număr din luna decembrie 2017, al revistei AQUARELLE!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.048259973526