Noiembrie 01, 2017
Proprietara salonului de blănuri și accesorii din piele ”LANA FURS” Svetlana Barbarova
Blana — cel mai bun cadou. Fiecare femeie visează la o blană naturală! Fiecare bărbat știe, că blana este cel mai luxos cadou, din toate timpurile. În ajunul sărbătorilor de iarnă, ne-am întâlnit în mode special, cu proprietara salonului de blănuri și accesorii din piele ”LANA FURS” Svetlana Barbarova, pentru a afla despre cel mai bogat și stilat asortiment de blănuri și accesorii din piele, dar și pentru a face alegerea perfectă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQ-întrebare

Am înțeles că vreau să mă ocup de business

La 17 ani. Și nu e un simplu business, dar afacere cu blănuri!

Îmi ridică dispoziția

Comunicarea cu oamenii dragi. Este cel mai bun antistres

Metoda de înviorare

O ceașcă de cafea, un duș rece și întâlnirea cu prietenele.

Cel mai bun cadou

Cel care aduce emoții de fericire!

Nu am primit niciodată în dar

O blană. Dar aș vrea!

Citatul care mă motivează

Văd doar calea spre succes, nu și impedimentele!

Citatul preferat

”Bărbatul este oglinda femeii.” citat similar pentru ambele variante se potrivește! Dar aici am tradus Cămașa bărbatului - oglinda femeii! Blana femeii - oglinda bărbatului!

Slăbiciunile femeii

Pantofii.

 

Cea mai grandioasă descoperire a omenirii

Internetul. Odată cu apariția internetului, viața a devenit mult mai ușoară și accesibilă, mai cu seamă ce ține de lucru.

 

Cum va apărut ideea să deschideți propriul salon de blănuri? De ce anume blănuri?

La 17 ani am intrat într-un magazin de blănuri și m-am îndrăgostit!Am înțeles că, mă reprezintă și mi-aș dori mult să mă ocup cu asta. Mi-a plăcut atât de mult încât am hotărât să mă angajez la lucru în acel magazin și am fost primită, inițial în calitate de ajutor de vânzător. Până la deschiderea salonului ”LANA FURS”, eram încă departe, dar îmi vedeam clar scopul și mergeam spre realizarea lui.

Mi-am făcut studiile în Danemarca, acolo am și lucrat. La moment acolo au loc cele mai mari vânzări de blănuri. Am studiat tehnologiile și criteriile de selectare a blănurilor calitative, deasemenea am învățat care sunt cele mai noi tendințe în moda blănurilor. Acum e suficient să arunc o singură privire și înțeleg ce calitate are blana.

 

Cine se ocupă de selectarea modelelor? Spre ce vă orientați?

Îmi ador lucru meu, îmi iubesc clienții, din acest motiv, aleg personal materia primă pentru confecționarea blănurilor. Este deja un mod de viață. Nu lipsesc de la nici-o prezentare de modă, urmăresc aprig cele mai noi tendințe, fac întruniri cu colegii de breaslă din alte țări, analizez, studiez ce este în trend la ei și la rândul meu, le povestesc despre piața noastră.

În urma acestor întâlniri, îmi este mult mai ușor să creez lucruri noi și actuale, blănuri luxoase, moderne și comode, visul oricărui client.

Materia primă pentru blănuri o cumpăr din Olanda, apoi le transportăm la fabrica din Hong Kong, unde se află fabrica de cusut blănuri.

 

Care dintre modelele executate îl puteți denumi hitul sezonului?

Este blana neagră de nurcă cu guler englezesc. Este un lucru atât de luxurios, încât chiar și cele mai înrăite fashion-iste, care au o sumedenie de blănuri în garderobă, nu ezită să o probeze și chiar să o cumpere.

Apropo, gulerul englezesc este cea mai cotată tendință din acest an, se întâlnește practic la toate modelele, într-o cromatică variată și se privește extraordinar!

 

În asortimentul dumneavoastră se regăsesc și modele colorate și extravagante? Oare au prins la curaj fashion-istele noastre?

Blănurile în culori clasice de negru și maro, sunt binevenite, de regulă sunt și cele mai cotate.

Este o alegere corectă, o asemenea blană trebuie să fie prezentă neaparat în garderoba oricărei femei. Dar, credețimă, e foarte greu să te oprești, următorul model va fi mai extravagant, se va deosebi fie prin formă, fie prin coloristică!

Apropo, în acest sezon am confecționat peruci din blană naturală, este încă o tendință extravagantă a acestui sezon. Practică și ultra-modernă, când o îmbraci te simți o adevărată vedetă, o modelă street-style de pe străzile New York-ului sau Los Angels-ului!
Intrați neapărat în salonul nostru ”LANA FURS” și probați, o să vă placă!

 

În toiul sezonului e posibil de făcut o comandă de blană, la moment ce modelul îndrăgit s-a vândut?

Desigur, deja este un obicei. Uneori fetele probează o blană în noiembrie, iar la sfârșit de decembrie, în ajunul sărbătorilor, când e timpul cadourilor și dau gerurile mari, vin după cumpărături.

Dacă este un model cotat, cel mai probabil că deja este vândut. Atunci veți fi nevoiți să faceți o comandă, dar va trebui să așteptați puțin.

Se întâmplă și cazuri în care, clientul ne cere să modificăm modelul, sau să repetăm un model din colecțiile trecute, în așa caz facem o comandă individuală!

 

Care a fost cea mai neobișnuită comandă?

Un bărbat a comandat o blană roz, pentru el! Doi ani m-a convins, dar eu chiar nu-l credeam! Într-un final am făcut-o! Am făcut o blană roz pentru bărbați, clientul a rămas impresionat!

 

Adeseori schimbați blănurile?

Ador blănurile, din această cauză obișnuiesc să am o blană nouă pentru fiecare sezon.

Nu am multe blănuri, dar toate îmi sunt dragi!

 

Cea mai îndrăgită epocă de modă

Anii 50 — 60 ai secolului XX. Atunci au apărut pe lume cele mai luxurioase, vii și nemaipomenite creații de modă, prezentate de celebrele: Jacqueline Canady, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Sophia Loren.

Hitul sezonului, gulerul englezesc, este inspirat din această perioadă.

În afară de lucru, care sunt activitățile dumneavoastră preferate?

Ador călătoriile. Cel mai mult am îndrăgit orașele: Praga și Valencia — sunt nemaipomenite, de parcă ar fi rupte dintr-un alt univers!

Visez să ajung în Singapore.

 

Cum vă îngrijiți?

Nu sunt obsedată de metodele de îngrijire specială a tenului sau fizicului la general, dar îmi place să arăt bine!

Iau hotărâri radicale, spre exemplu anul trecut eram o brunetă cu părul lung, apoi am făcut o schimbare de look cardinală, m-am tuns scurt și mi-am schimbat culoarea părului, acum mă simt impecabil!

 

Ce planuri aveți pentru sezonul care vine?

Acum pentru mine este cea mai activă perioadă din an! Clienții mei fideli, trebuiesc să primească comenzi noi: blănuri, peruce, cojocele, iar noii clienți trebuie să-și găsească blana visurilor.

Sper din tot dinadinsul, că în preajma sărbătorilor de iarnă, magazinul nostru va fi vizitat în deosebi de bărbați, care vor procura daruri dintre cele mai luxoase și deosebite pentru femeile iubite.

Căci știm bine, că fiecare femeie visează la o blană naturală și super deosebită, la fel cum este ea!

Adresa:

str. Pushkin, 32

CC Sun City, etajul 3, butic 3316

telefon 067 177 177 

www.lanafurs.md

Pagina de facebook

Mai multe detalii le aflați în revista AQUARELLE, noiembrie 2017.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6559841632843