Octombrie 27, 2017
Iuliana Crețu, medic estetician, ne vorbește despre efectul întineririi cu acid hialuronic
5 zone de aplicare a acidului hialuronic. Acidul hialuronic - este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate pe scară largă în medicamentele de cosmetologie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Componența naturală

Acidul hialuronic este din clasa polizaharidelor, care fac parte din țesuturile conjunctive, epiteliale, nervoase și structurile extracelulare ale corpului.

Pentru majoritatea dintre noi, cuvântul "acid" este asociat cu ceva coroziv, având un efect agresiv asupra țesuturilor. Consecvența acidului hialuronic este elastică și vâscoasă, motiv pentru care această substanță funcționează diferit. Sarcina principală a acidului hialuronic este de a atrage și reține moleculele de apă, pentru a umezi țesutul. O moleculă de acid hialuronic este capabilă să "colecteze" 500 până la 1000 de molecule de apă. Lipsa lui duce la căderea părului, deteriorarea unghiilor, usucă pielea, provoacă apariția ridurilor și scade din elasticitatea pielii. Factorii externi precum: malnutriția, obiceiurile proaste ca, fumatul, alcoolul, bronzul excesiv și nervozitatea, pot duce, de asemenea, la o scădere a cantității de acid hialuronic.

În cosmetologia modernă, există mai multe opțiuni pentru utilizarea acidului hialuronic.

 

1. Corectarea și creșterea volumului buzelor

Acidul hialuronic este un material excelent nu numai pentru a mări volumul, ci și pentru a corecta asimetria, pentru a îmbunătăți conturul și forma buzelor. Avantajul acidului hialuronic este hipoalergenicitatea acestuia, precum și capacitatea de a umezi țesuturile. Adică, împreună cu forma și volumul dorit al buzelor, obțineți buze blânde și moi. După procedură, buzele arată natural și nu simt sigiliile. Un specialist competent nu îndeplinește doar solicitarea clientului, ci ajută la alegerea formei optime și dimensiunii buzelor. Profesionalismul cosmetologului, este un factor foarte important la injectarea buzelor.

2. Corectarea ridurilor în zona frunții

Ridurile de pe frunte apar adesea ca urmare a contracțiilor faciale. Atunci când facem mimici încordate, preponderent într-o anumită zonă, încruntarea poate intra în deprindere, astfel creând cute adânci în piele. Acidul hialuronic ajută la scăderea ridurilor superficiale din zona frunții. Efectul după procedură este vizibil imediat, dar, dacă este necesar, se efectuează corectarea suplimentară a celor mai problematice zone. Spre deosebire de botox, care este adesea folosit pentru a elimina ridurile, acidul hialuronic are mai multe avantaje. Se umple spațiul intercelular, hidratează pielea, începe procesul de regenerare naturală a pielii și hrănește țesuturile. Efectul după procedură durează de la 3 la 6 luni, în funcție de caracteristicile individuale ale organismului. După această perioadă, acidul hialuronic se dizolvă în piele fără urme.

 

3. Scapă de pungile de sub ochi

Zona din jurul ochilor este cea mai fină porțiune a tenului facial. Aici apar primele riduri. Cel mai mult accelerează apariția ridurilor, bronzul excesiv. Obișnuim să evităm cremele de protecție solară, astfel facem loc încrețiturilor din zona ochilor. Folosirea cremelor fine pentru zona ochilor, duce la protejarea stratului exterior dar și interior al pielii, hidratează și împrospătează ochii. Dacă ridurile sunt pronunțate, nu există o cremă care ar putea acoperi suficient de bine cutele apărute. Ridurile sunt o schimbare destul de profundă a pielii care necesită măsuri radicale. Una dintre metodele cele mai optime de a scăpa de ridurile de sub ochi sunt - injecțiile cu acid hialuronic. Procedura garantează un rezultat eficient pentru o lungă perioadă de timp, fața arată natural și nu-și pierde din expresivitate, efectul de păpușă este exclus.

4. Eliminarea pliurilor nazolabiale

Pliurile nazolobiale pronunțate, creează un efect de îmbătrânire timpurie. În acest sens sunt binevenite injecțiile cu acid hialuronic, care curăță, îndreaptă, conferă volum și readuc elasticitatea pielii.Cu cât veți acționa mai repede cu-atât mai de durată va fi efectul. Procedura se efectuează sub anestezie locală, astfel, durerea este redusă la minim. După tratament, pielea începe a produce colagen și elastină, pliurile nazolabiale sunt aliniate iar fața devine mai tânără și mai proaspătă.

5. Corectarea non-chirurgicală a formei nasului

Acidul hialuronic poate scăpa de multe imperfecțiuni ale nasului, rapid și fără durere.

Acidul hialuronic, ajută la corectarea asimetriei nasului, schimbă chiar și formavârfului nasului. Desigur, injecția nu poate schimba drastic forma sau mărimea nasului, dar multe defecte sunt îndepărtate cu ușurință. Corecția non-chirurgicală a nasului are loc fără anestezie generală. În urma procedurii, nu rămân cicatrici, iar perioada de recuperare este mult mai rapidă.

La fel ca oricare procedură estetică, preparatele injectabile du acid hialuronic, au anumite contraindicații în caz dacă suferiți de boli precum: herpes, procese inflamatorii, probleme oncologie, hipersensibilitate la medicamente, sarcină și alăptare, boli endocrine, tulburări de coagulare a sângelui.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87592387199402