Octombrie 16, 2017
Roman Burlaca, Director, Founder & CEO Production House
Este cel mai cotat și original regizor din țară. Roman Burlaca, omul care dă viață pieselor celebrului Carla's Dreams.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Academia de Arte a fost o decizie spontana si probabil o alegere conditionata mai mult de starea emotionala, decat una rationala. Nu mi-am pus intrebarea din perspectiva financiara atunci, si nu cred ca o voi pune vreodata, pentru ca banii nu sunt un scop ci un rezultat, iar cand lucrurile sunt facute din pasiune si cu atitudine corecta, banii nu intarzie sa vina. Nu pot ignora faptul ca oamenii de arta in Moldova intradevar de multe ori intalnesc probleme financiare, eu insa alaturi de echipa mea am reusit sa transformam hobby-ul nostru initial intr-un job facut profesionist, ca mai apoi de la sine aceasta sa devina o afacere profitabila. Nu aveam un scop bine definit la inceput, dar in schimb visam mult, si probabil anume acest factor plus prezenta unor oameni mai destepti ca mine a facut diferenta. Nu pot spune ca asta a fost cheia succesului, intr-u cat exista o multitudine de alti factori in lipsa carora astazi lucrurile ar fi fost altfel, dar cu siguranta dorianta de a reusi a fost incontestabila. 

Primii doi ani au fost probabil cei mai dificili, iar acea perioada a culminat cu momentul in care eram aproape sigur ca finalul aventurii mele e foarte aproape. Dar nu am incetat sa muncim niciodata. Apoi lucrurile au inceput sa mearga din ce in ce mai bine, rezultatele vorbeau de la sine si pozitionarea noastra pe piata audio-vizuala prindea contur. Asta ne-a dat incredere sa continuam sis a credem in visul nostru. A urmat lansarea pe piata Romaniei, cu produse care reuseau la acel moment sa faca diferenta si sa ne creeze o nisa neexploatata pana atunci pe piata de acolo. Intelegeam bine atunci ca principalul scop in urmatoarea perioada era sa nu ne imbatam cu apa chioara si sa ne asumam niste merite prea devreme. Am continuat sa muncim si mai mult la produsele noastre, astfel in cei doi-trei ani de activitate acolo, am stabilit colaborari cu toate casele de discuri, am lansat peste 50 de clipuri musicale, am acumulat peste 500.000.000 de vizualizari pe youtube, si am obtinut cel mai important premiu din Romania: “Best Music Video” Media Music Award 2016, cu clipul celor de la Carla’s Dreams, Te rog. Asta a fost momentul in care pentru prima data alaturi de colegii mei si partenerii nostril am deschis sampania si am sarbatorit. Asta a fost parcursul, care intr-un final a dus la pozitionarea companiei noastre in lista de top a producatorilor de music video din Romania. Acum continuam sa muncim pentru a ne intari si pastra pozitia, iar noul nostrum challenge este sa ne extindem si sa stabilim parteneriate cu case de discuri din Europa si Rusia. Why not ?

Colaborarea cu baietii de la Carla’s a fost la fel o chestie spontana, nu ne interesa cine este in spatele mastii, ne doream cu totii sa lansam produse de calitate si cu vibe nou, motiv pentru care prima jumatate de an am discutat doar pe net si la telefon, nu ne-am vazut niciodata, dar am reusit sa facem clipul la piesa “Farewell”. O revelatie pe atunci pentru noi. Toata lumea avea nevoie de confirmari intr-o oarecare masura, ceea ce sa si intamplat. De aici colaborarea noastra a devenit una larga si colegiala, in care noi am depus toate eforturile pentru a le livra produse de calitate iar ei au pus umarul la ascensiunea noastra, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

Era o seara de marti, cand am primit mail de la unul din producatorii de la Antler Studios Canada. Omul era din Romania defapt dar stabilit de multi ani in Canada. Ma felicitat pentru reusitele nostre din ultima perioada si mi-a zis ca ar vrea sa colaboram la un music video. Eram intr-al noualea cer de fericire. Un proiect international, la piesa filmului de la Cannes era mai mult decat vis.

Clipurile ma reprezinta in mare parte si sunt direct proportionale fie cu starea mea de spirit fie cu alti factori care ma afecteaza direct sau indirect. Sensibilitatea din ele este parte din felul meu de a fi si de a vedea lucrurile, plus e si o chestie de gust esthetic. Fiecare clip in sine este o traire aparte, o emotie care ma domina si o stare pe care vreau sa o exprim. Eu aleg sa o fac prin emotie, prin sexualitate, prin sentiment.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6830968856812