Septembrie 19, 2017
Iată cine sunt absolvenții AQUARELLE!
Cei care au muncit în Holdingul AQUARELLE spun: „Poți să pleci din AQUARELLE, însă AQUARELLE niciodată nu va pleca din viața ta”. Și noi știm, credem că este astfel! De asemenea prietenim cu foștii colegi, ne bucurăm pentru succesele lor și avem plăcere să discutăm cu ei. Cu ocazia zilei de naștere AQUARELLE, am hotărât să adunăm absolvenții – cei pentru care holdingul nostru a devenit o școală de viață, cei care au participat la crearea succesului nostru. Desigur că absolvenții AQUARELLE sunt mai mulți. Mulți din ei, cu succes muncesc în diferite colțuri ale lumii, cineva acum savurează concediul de maternitate, dar cineva, în timpul filmărilor, pur și simplu călătorește. Noi vă iubim și vă prețuim! Voi mereu pentru noi veți rămâne „aquarelițe”!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Violeta Severin
La momentul actual - Specialist Marketing la Syngenta Moldova.

În timpul muncii la AQUARELLE - Manager publicitate (2009-2010), director marketing (2010-2013)

Cum am ajuns la AQUARELLE...

Eu cred că acesta mi-a fost destinul! Mi-am dorit schimbări, fostul job la care am activat nu corespundea așteptărilor mele, și am trimis CV-ul într-o agenție de angajări. Poziția era Account Manager, dar numele angajatorului se ținea în secret. În aceeași zi m-au sunat și m-au invitat la agenție, acolo am aflat că acest job este la AQUARELLE. Aceasta a fost ca: „Wow-wow-wow! Dorințele se împlinesc!”. Chiar dacă n-am avut multă experiență, după două convorbiri am fost angajată. Țin minte, directorul general, Angela Sîrbu a spus: „Eu văd cât de tare tu vrei aceasta, și cred în tine, în potențialul tău!”. (Zâmbește)

 

Cel mai impresionant moment

Înainte de toate sunt proiectele grandioase, pentru care am lucrat cu toată echipa: Mademoiselle AQUARELLE, „Femeile anului”, Nunta Anului”, Noile amazoance”. Dar cu apariția Aquarelle FM s-a mărit numărul de proiecte: „Parada mireselor”, Katy Perry Show, însă Balul de Primăvară a fost și rămâne cel mai mare și tare eveniment a țării noastre, spun aceasta fără preamărire. Și cu fascinație urmăresc viața holdingului AQUARELLE. Și încă ceva AQUARELLE este o echipă unită. Câte zile și nopți am petrecut în pereții oficiului, pregătind revista pentru tipărire, - aceasta era minunat

 

Marina Șupak
La momentul actual - Consultant pentru drepturile minorităților naționale la Coordonarea Comisiei Superioare ONU pentru drepturile omului, jurnalist al ediției-online Newsmaker.
În timpul muncii la AQUARELLE (2011-2013).

Cum am ajuns la AQUARELLE

AQUARELLE a devenit primul loc de muncă. Eu studiam în primul an la facultatea de jurnalism și căutam activ de muncă. Într-o zi am fost sunată și m-au invitat la interviu. Am auzit doar adresa și timpul, însă numele companiei – nu. Să mai întreb încă o dată mi-era incomod. La interviu am văzut inscripția AQUARELLE și am început să am emoții. De la nesiguranța în sine voiam să fug, dar am rămas… aproape pentru doi ani și jumătate. Aici am învățat multe.

Cel mai memorabil moment
Interviul cu legendarul Vahtang Kikibidze pentru rubrica „Oaspetele revistei”. Aceste este interpretul favorit al tatălui meu. Discuția a avut loc aproape de ziua de naștere a tatălui, și după o discuție de două ore Kikibidze a scris o felicitare cu un autograf. Acum ea este așezată într-un loc la vedere, în casa părintească.

 

Alla Donțu

La momentul actual - Președinte YOUBESC Creative Institute, producător muzical.

În timpul muncii în AQUARELLE Holding - Director muzical Aquarelle 90,7 FM.

Cum am ajuns în holdingul AQUARELLE

M-a telefonat directorul general al holdingului, Angela Sârbu, care la momentul cela căuta oameni îndrăgostiți de radio, și mi-a propus o colaborare. Sigur că i-am răspuns, DA! De o propunere mai bună nici nu se putea de visat! Așa am prins eu „Valul fericirii!” și trebuie să accentuez, până acum nu schimb unda. Experiența și plăcerea de la crearea de la zero a radioului pentru femei a introdus în viața mea senzații de fericire și realizare.

Cel mai memorabil moment

Cel mai memorabil moment – deschiderea AQUARELLE 90,7 fm, la care a venit însăși Laima Vaikule! Procesul și plăcerea de la crearea show-ului – e de neuitat. Încă țin minte ziua nunții mele, când am fost la serviciu în rochia de nuntă. Mirese în căști și la pupitru există! Eu personal nu am putut rata eterul meu! (Zâmbește)

 

Irina Novikova

La momentul actual - Autor și prezentator emisiunii Novaya Ya la CTC și postul „Domashnyi”. În timpul lucrului la AQUARELLE - Jurnalist (2009-2010).

Cum am ajuns în holdingul AQUARELLE

Țin minte cum am venit la AQUARELLE, la interviu, cu CV-ul tipărit pe foi roz. Atunci asta mi se părea foarte „glamour”, la modă. (Râde)

Directorul general le-a luat în mână, fără să le citească, le-a pus la o parte și a spus: „veniți mâine la lucru”. Cred că a înțeles deodată: „E omul nostru!” (Râde)

Cel mai memorabil moment

Filmările proiectului „Alisa în Țara Minunilor”. Pentru ea noi am găsit o iepuroaică cu numele Ginger. Sărmana, ea într-atât de mult a obosit în timpul filmărilor, încât a adormit într-un somn mortal pur și simplu. De la început noi chiar ne-am speriat că ea a murit! Pisica pentru filmări am împrumutat-o de la mătușa mea. Noi filmam într-un hotel nou, eram în shok, când am văzut că pisica își ascuțea ghiarele de o mobilă extrem de scumpă. Însă nici animalul, nici mobila n-au avut de suferit. (Râde.) A fost un proiect minunat „Gospodinele disperate”. Niciodată n-am vizionat seriale, însă Olga Krotevici m-a convins că tuturor le plac. Eu am privit vreo câteva episoade și mi-a plăcut. Proiectul a fost cu adevărat reușit!

AQUARELLE — înseamnă prieteni minunați, zile de săptămână și weekend, pe care le-am petrecut împreună. Niciodată nu oboseam unul de altul, și lucrul, chiar în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost o adevărată plăcere!

 

Ludmila Bocancea-Rusu

La momentul actual - Key Account Manager în agenția de publicitate Goodmedia.

În timpul muncii la AQUARELLE - Manager de publicitate (2005-2008).

Cum am ajuns la AQUARELLE

Expira termenul de concediul de maternitate și căutam un post nou de muncă. Ideea a pornit întâmplător și am avut marele noroc să devin o parte a echipei Primei Reviste pentru Femei din Moldova — AQUARELLE.

Cel mai memorabil moment

Ani lucrați la AQUARELLE – o perioadă minunată din viața mea. Aici m-am cunoscut cu oameni nemaipomeniți, cu profesioniști adevărați. Și chiar acordam toate eforturile fizice. Probabil, cele mai multe și aprinse momente au fost legate de proiectul „Lupta pentru roadă”. Cu businessmani de succes, politicieni, artiști celebri noi am plecat într-o viță de vie, unde am cules struguri, am făcut vin, am încleiat etichete pe butoaie, am dansat hora…Acest proiect – ideea grandioasă a Directorului General Angela Sârbu, care mereu realizează în viață tot ce își planifică.

 

Sergey Abalin

La momentul actual — Prezentator Tv la postul CTC, prezentator radio HIT FM.

În timpul muncii la AQUARELLE — Jurnalist, freelancer (2006-2007), scria cu numele RainGold.

Cum am ajuns la AQUARELLE

Prietena mea a trimis la redacția AQUARELLE unul dintre articolele mele, fără să-mi spună. Apoi a avut loc întâlnirea cu redactorul, și în rubrica „sacvoiaj” din revistă, a fost publicat primul meu articol despre călătoria din China.

Cel mai memorabil moment

Poiectul special de fabricare de vin din toamna anului 2007 a fost în același timp interesant, dar și dificil. Trezirea la 5 dimineață, un număr mare de oameni celebri, o strategie completă de interviu și ore înregistrate la dictofon. Pentru un jurnalist începător este o însărcinare foarte responsabilă. E bine că AQUARELLE e o echipă bună, noi am reușit și ne-am bucurat de proiectul realizat.

 

Ludmila Andronic

La momentul actual - Director corporativ Efes Vitanta Moldova Brewery.

În timpul muncii la AQUARELLE - Redactor-șef Business Class (2006-2010)

Cum am ajuns în Holdingul AQUARELLE

AQUARELLE m-a invitat să iau parte în rubrica „Profi”. La întâlnire am discutat pe-ndelete și s-a dovedit, că eu cunosc foarte mulți oameni celebri, și mai mult că prefer să scriu, și mi s-a propus să scriu ocazional articole pentru AQUARELLE. Eu am fost de acord și undeva un an am făcut aceasta cu plăcere. (Zâmbește)

Am devenit parte a holdingului după ce Angela mi-a spus: „Andronic, dacă noi nu vom face o revistă economică, o va face altcineva. Hotărăște-te!” (Râde.) Păi iată că noi am și făcut-o!

 

Cel mai memorabil moment

Nașterea” Business Class – aceasta e ca nașterea unui copil. Tu porți copilul, deja dinainte îl iubești, înLudmila Aghenisă îți faci griji, te gândești cum va fi acesta! Țin minte cum am dat primul număr la tipărire (atunci revista se tipărea încă la Kiev). Aceste două săptămâni de așteptare s-au dovedit a fi foarte chinuitoare, însă când revista a sosit, proaspătă, de un roșu-aprins, cu cifra unu mare, acesta era un impuls de bucurie! Acesta a fost un moment superb!

 

Ludmila Agheni

În timpul muncii la AQUARELLE - Manager de publicitate, director marketing Business Class (2004-2008).

Cum am ajuns la AQUARELLE

Prin agenția de angajare. Am plasat un anunț și m-au invitat la interviu. Am întrecut vreo 50 de candidaturi și am devenit parte AQUARELLE. (Zâmbește)

Cel mai memorabil moment

O... sunt foarte multe! Începând de la neobișnuitele și curajoase ședințe foto pe acele timpuri, proiecte, și terminând cu Balul de primăvară Aquarelle. Însă cel mai apropiat îmi rămâne proiectul „Fii fata de pe copertă AQUARELLE!” – pentru că a fost ideea mea. (Zâmbește)

După anunțarea concursului, noi am primit multe scrisori, adevărate, în plicuri, scrise de mână, cu fotografie. Vreau ca AQUARELLE să înflorească, multe noi idei, prieteni devotați și parteneri, iar fiecare an tirajul să crească. La mulți ani! Eu vă iubesc mult!

 

Citește continuarea în revista AQUARELLE septembrie 2017!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74464702606201