Aprilie 27, 2017
Soțiile stranii ale oamenilor publici
Acești bărbați sunt mereu înconjurați de zeci și sute de femei atractive, dar în primul rând — pentru ei, cea mai frumoasă femeie, în decursul a câțiva ani, rămâne a fi anume ea — soția! Și chiar dacă nu sunt cele mai «rupte din soare», nu vom judeca pe nimeni, pentru că fiecare își are idealul său al frumuseții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Cel mai tânăr miliardar de pe planetă, fondatorul Facebook, a făcut cunoștință cu viitoarea sa soție în 2004, în timpul studiilor. Până la căsătorie, cuplul a trăit în concubinaj 9 ani. Secretul lor este simplu: Priscilla l-a susținut și încurajat pe Mark în fiecare etapă a vieții și în fiecare moment din drumul spre succes. Ea nu pune accent pe popularitate și lucruri de lux.

 

Pierce Brosnan and Keely Shaye Smith

La timpul său, râvnitul actor a format cupluri cu divele Hollywood-ului ca: Hally Berry și Denis Richards, însă a cerut-o în căsătorie pe o simplă jurnalistă. Nunta lor a avut loc în 2001, după 7 ani fericiți de concubinaj. Corpul lui Keely este cu forme voluptoase, dar Pierce ignoră comentariile negative la această temă comentând iubitor: «Ea — este una dintr-un milion. Sunt fericit că am găsit-o!».

 

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

Un alt bărbat, la care râvnesc mii de fane, se află tot la Hollywood. Deși putea obține inima oricărei blonde focoase, Hugh a ales-o pe Deborra-Lee, deja de 20 ani fiind împreună. Ea este mai mare cu 13 ani decât actorul și este de menționat, că în anii 90, Deborra-Lee a fost mult mai populară ca Hugh. «Hugh a fost întotdeauna mult mai matur decât mine, din acest motiv noi ne echilibrăm la acest capitol» a recunoscut Deborra-Lee.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65619516372681