Martie 27, 2017
Ce să dăruiești nativilor din zodia Berbecului?
Reprezentanții acestei zodii sunt oameni raționali, veseli și energici, care adoră cadourile luxoase și scumpe! Pentru a-i face plăcut prietenului drag de ziua lui de naștere, nu este nevoie să inventezi bicicleta, ci pur și simplu să urmezi câteva reguli simple.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ei adoră ceea ce este legat de viața lor (hobby-uri), așa că le place să primească un cadou care îi va dezvolta.

 

Pentru că reprezentanții acestui semn zodiacal știu întotdeauna exact ce-și doresc, ei nu se vor supăra dacă le vei dărui bani. Cu siguranță îi vor cheltui cu înțelepciune!

 

Berbecii au o atitudine deosebită față de cadouri mari. Și chiar dacă ai intenția să îi dăruiești un mic cadou, atunci este suficient să-l ambalezi într-un pachet mai mare, pentru ai bucura privirea!

 

Berbecii au mare grijă de forma lor fizică, astfel încât poți să le dăruiești un abonament la o sală de forță, câteva lecții personale cu un antrenor și, de ce nu, un certificat pentru o vizită la un spa salon sau masaj.

 

O plăcerea deosebită le poate aduce femeilor un cadou din produse cosmetice— neapărat ceva exclusiv și de înaltă calitate. Din gama de parfumuri îți sfătuim să îi ia-i ceva proaspăt, revigorant, care să-l încarce cu energie pentru ziua întreagă.

 

De asemenea, berbeci adoră impresiile vii, așa că îi poți dărui bilete la un spectacol de teatru excepțional.

 

Dacă ai capacități organizatorice, poți aranja un picnic sau o petrecere zgomotoasă pentru prietenul tău Berbec.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56400156021118