Martie 23, 2017
Сum arată machiajul de primăvară perfect? Vezi câteva reguli de aur!
Schimbul sezonului trebuie să vină și cu un schimb al obișnuințelor în materie de machiaj. Ca să nu dai greș, AQUARELLE ți-a pregătit câteva sfaturi utile, care, odată utilizate, vor contribui substanțial la un look fenomenal și plin de prospețime primăvăratică!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Întâi de toate — vitamine!

Primăvara trebuie să-i purtăm de grijă tenului, pentru a-l ajuta să se adapteze noului sezon. Cosmetica decorativă poate ascunde imperfecțiunile, însă trebuie să luptăm cu pricina lor. În această perioadă, pielea este „fără viață”, se exfoliază, sub ochi apar cearcăne și riduri. În plus, este deshidratată din cauza frigului, care, din fericire, a trecut! Dacă în perioada rece a anului folosești creme grase, hrănitoare, acum trebuie să dai predilecție celor cu o textură ușoară, fluidă. Echilibrul va fi restabilit. Cu ajutorul lor puteți purcede și la „decorare”!

Atenție! Cu toate că protecția solară este considerată o necesitate „de vară”, anume primăvara este perioada cea mai periculoasă în acest sens. Crema pe care o folosești. trebuie nu numai să hidrateze, ci și să protejeze. De aceea, cumpărați-le pe cele care au un factor SPF nu mai mic de 30. În cazul în care folosești o cremă obișnuită, ai grijă ca fondul de ten, baza pentru machiaj sau pudra să-l conțină.

Minimalismul

Primăvara nu ai nevoie de toată trusa unui make-up artist. Uită de fondul de ten dens, super-mat, de „sculptura” feței cu ajutorul corectoarelor bronzante. Mai bine să dai preferință naturaleții! Imaginea perfectă de primăvară o reprezintă tânăra care aparent s-a spălat doar pe față și a ieșit afară. Și numai femeile înțeleg cât de complicat este să-ți faci un asemenea make-up.

Folosește un fond de ten fluid și de o culoare identică cu cea a tenului. Pentru asta, testează-l pe zona gâtului. De asemenea, este binevenit highlighter-ul. Aplică-l confom imaginii de mai jos. Toate aceste metode, luate împreună, vor face fața să radieze!

 

Sprâncene voluminoase

Ultima perioadă tot mai multe femei își dau seama că sprâncenele prea subțiri nu arată bine. Actuale sunt sprâncenele voluminoase, dese, care arată de parcă nu ar fi fost inventată vreodată penseta. Mai ușor pentru tine! Piaptănă-le și aranjează-le folosind un gel transparent special. În cazul în care Dumnezeu nu te-a înzestrat cu sprâncene dese, accentuează-le cu ajutorul creionului sau a fardurilor pentru pleoape. Ultimele trebuie să fie maxim cu o nuanță mai închisă decât culoarea firelor de păr. Nu exagera machiindu-le!

Uită de smokey eyes și conturarea ochilor

Nimic nu arată mai ridicol la lumina soarelui de primăvară decât o domnișoară cu ochii fardat „darnic” în culori închise. În această perioadă, un make-up bun este un make-up lejer, vaporos. Dă predilecție fardurilor de nuanțe deschise: ciocolată cu lapte, culoarea piersicii. Pentru o ocazie specială aplică farduri albastru-deschise, argintii, aurii sau roz. Actualmente, cele mai trendy nuanțe sunt cele ale verdelui: mușchi de copac, smarald, verdeață proaspătă, mentă.

Naturalețea buzelor
Ascundeți creionul pentru buze până la următorul sezon rece, deoarece primăvara și vara nu e cazul să le conturăm. În sezonul cald optăm pentru rujuri și luciuri în nuanțe fresh și potrivite anotimpului de afară: roz pal, piersică, coral, somon, bej. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0174343585968