Martie 22, 2017
Lasă primăvara să intre în casa ta
Primăvara este anotimpul noilor începuturi, cel al libertății și schimbărilor. Puțini dintre noi pot rămâne indiferenți față de suflul fresh pe care îl aduce. Noi îți propunem 5 idei grozave care te vor ajuta să-ți împrospătezi, cu bani puțini, locuința și designul acesteia și vor lasă primăvara să intre în casa ta!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Începe cu o curățenie „zdravănă”! Strânge și ascunde în debara toate lucrurile care-ți amintesc de iarna nemiloasă. Scoate draperiile vechi și greoaie și pune altele în schimb– pline de culoare, vaporoase. Dă predilecție celor din csau organza. Confecționează din hârtie colorată fluturi și flori pentru ca ulterior să le prinzi de draperii.

2. Dacă nu ai posibilitatea să-ți cumperi un dulap sau o canapea nouă, schimbă cu locurile mobila existentă. Odaia ta va radia oricum, mai ales dacă vei adăuga câteva perne cu print floral și un fotoliu-sac de culoare primăvăratică.

3. Schimbă ghiveciurile pentru flori, utilizându-le drept pânze pentru pictură: colorează-le în toate nuanțele curcubeului, desenează smile-uri și scrie pe ele dorințe, citate care-ți vor ridica dispoziția ori de câte ori le vei vedea!

4. Binevenite vor fi schimbările și pe masa de lucru. Cumpără câteva ghiveciuri decorative cu iarbă artificială și pune-le pe masă, lângă calculator. Schimbă fotografiile din rame, pune-le pe cele mai recente, pline de emoții, culoare și zâmbete! Mai este un bun motiv pentru a ieși la o sesiune foto de primăvară!

5. Ultima, dar nu cea din urmă chestie pe care trebuie s-o faci este să aduci miros de primăvară în casa ta! Bineînțeles te pot ajuta lumânările și uleiurile eterice, dar nimic nu va putea înlocui florile naturale!

Important este să știi că nu există nicio formulă a unei locuințe perfecte. Tu ești creatoarea și ești liberă să modelezi atmosfera din jur astfel încât să poți savura din plin fiecare zi de primăvară!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46879601478577