Februarie 21, 2017
Mamele în vogă din show business-ul rusesc
Multe din ele, înainte de nașterea copilului, au dus un mod de viață activ și creativ, întotdeauna au defilat în fața publicului în ținute aprinse și la modă. Care dintre vedetele show business-ului rusesc au devenit mame și continuă să aibă o carieră de succes?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

MaкSим

Cântăreața are două fete: Alexandra, de 6 ani și Maria, de un an. Mămicii-vedete îi place foarte mult să petreacă timpul cu fetițele, iar pe lângă toate acestea continuă cariera muzicală, preferă să călătorească și chiar intenționează să deschidă o școală de artă în Moscova.

Glukoza

Natalia (adevăratul nume) educă trei copii: Lidia, de 6 ani, Vera, de 2 ani și feciorul vitreg Alexandru, dar se ocupă activ de cariera solo.

Xenia Sobchak

Vedeta a devenit mamă în noiembrie 2016. Adevăratul nume al copilului a devenit cunoscut doar la un număr restrâns de prieteni. Nu este de mirare, luând în considerare faptul că vedeta a ținut în taină toată perioadă sarcina sa.

Natalia Podolskaya

Copilul Nataliei Podoliskaya și a lui Vladimir Presnyakov a fost planificat demult. Despre noutatea interesantă a cântăreței a anunțat chiar soțul acesteia pe Instagram. Vladimir Presnyakov a publicat o fotografie a soției, scriind și un mesaj emoționant:„ Scumpii mei, două inimi ”. Cuplu este în așteptarea celui de-al doilea copil.

Iulia Volkova

Fosta solistă a grupei „Tatu” are o fetiță de opt ani, Victoria, pe care a născut-o la 19 ani de la fostul bodyguard Pavel Sidorov. Cântăreața mai are un băiat de cinci ani de la Yasinov Parviz pe nume Samir. Iulia își educă copii singură și nu menține practic relațiile cu tații copiilor.

Elena Temnikova

Fosta solistă a trupei „SEREBRO” educă o fetiță de un anișor, Alexandra. Cântăreața comunică activ cu abonații paginilor sale pe rețelele de socializare, împărtășindu-le acestora toate minunățiile fericirii materne. Cu toate acestea, ascunde fața fetei sale.

Masha Malinovskaya

Cunoscuta jurnalistă și prezentatoare crește de una singură cu succes un fiu, deoarece tatăl băiatului, cunoscutul și căsătoritul om de afaceri Mamihin Malisagov refuză orice ajutor. Aflându-se în situația de a alege între Masha și familie, Mamihin Malisagov a ales familia.

Natalia Vodianova

În pofida faptului că super-modelul are cinci copii, aceasta nu a lăsat cariera în moddeling și este organizatorul unor fonduri de caritate. Modelul a născut primul copil la 19 ani, iar ultimul în vara anului 2016.

Vera Brejneva

Vera are două fete, Sara și Sofia, din căsătorii diferite. Cântăreața se poate mândri cu aceea că, pe lângă o carieră de succes, ea mai reușește să-și educe și fetele. Cântăreața a prezentat-o recent lumii mondene pe Sofia, fata ei de 15 ani, iar concomitent de ziua fiicei și a mamei, acestea au pozat într-o sesiune foto profesională.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0178782939911