Ianuarie 09, 2017
Сhirurgia estetică a sânilor
Despre tot ceea ce ai vrut să știi, dar ți-a fost frică să întrebi, ne spune Oleg Conțu, chirurg plastician.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cât de sigure sunt implanturile pentru sâni?

Implanturile moderne din silicon sunt absolut sigure, corespund tuturor standardelor de calitate internațională. Desigur, trebuie alese implanturile de marcă, care există pe piață mai mult de  10 ani, calitatea și siguranța cărora au fost testate în timp. Nu pot vorbi din numele tuturor, dar personal, lucrez exclusiv cu implanturi.certificate și, desigur, cele mai bune.

Când trebuie să slăbim- înainte sau după intervenția chirurgicală?

Dacă planificați să dați jos kilogramele în plus, atunci faceți-o înainte de operație. Pierderea în greutate  mai mult de 3 kg după intervenția chirurgicală poate afecta negativ aspectul exterior al "noului" bust și, ca rezultat, operația de corectare a formei noilor sâni va fi necesară mult mai devreme. În același timp, creșterea în greutate în limite rezonabile poate avea un impact pozitiv asupra aspectului "noului" bust.

 

Când o singură operație nu este îndeajuns?

Nu întotdeauna un singur tip de operație poate rezolva problemele existente ale sânilor. De exemplu, după nașterea și alăptarea copilului, femeile se confruntă cu două probleme: micșorarea și lăsarea sânilor. În acest caz, chirurgii plasticieni efectuează o operație combinată de mărire și, simultan, de ridicare a sânilor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90574264526367