Februarie 21, 2018
6 tipuri de încălțăminte care vor încânta fashionistele în această primăvară
Cu fiecare sezon designerii devin tot mai inventivi, luptând pentru atenția femeilor pasionate de modă. Iar precum sezonul de primăvară-vară nu a fost niciodată lipsit de soluții creative, marii creatori de modă și-au dat frâu liber imaginației, creând adevărate piese de artă, menite a fi purtate în picioare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tocul neobișnuit

Fie că este extra scurt, decorat cu franjuri, lucios sau de o formă fantastică, în sezonul de primăvară-vară 2018, tocul cu aspect creativ a devenit un detaliu care nu va fi trecut cu vederea de fashioniste, bloggeri și vedete.  

Stilul Cowboy

Moda s-a îndrăgostit din nou de stilul western, iar elementele tipice încălțămintei de stil cowboy au evoluat, fiind combinate cu accesorii actuale, precum franjurile, țintele sau detaliile metalice.

Culoarea roșie

Sunt îndrăzneți, sexy și au devenit practic la fel de universali precum un trench bej sau o maletă neagră. În acest sezon, pantofii roșii, sunt asortați cu piese în culorile: negru, alb, bej, bleumarin, portocaliu și roz.

Sclipici

Pantofii cu paiete sau sclipici sunt unii dintre cei mai frumoși și la modă pantofi pe care îi puteți avea în garderobă. Iar în această primăvară designerii nu ne-au lăsat nici o șansă sa rămânem indiferenți față de acest model.

Sandalele combinate cu șosete

Deși pantofii combinați cu ciorapii stârnesc păreri controversate, casele de modă cu renume mondial utilizează cu abundență această tendință. În această primăvară, combinați șosetele cu efect de lurex, cu broderii sau paiete, în contrast cu culoarea sandalelor.

Detaliile transparente

Principala prioritate a încălțămintei transparente, este faptul că aceasta este ușor asortată cu orice ținută. Deși nu pare a fi una confortabilă, cu siguranță va stârni un val de interes.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2535552978516